Våfflad vardagslyx

Vardagen är full av ritualer och välkända punkter som vi dagligen är i beröring med – och det är något som förtjänar lite extra lyx.

I varje fall om det är upp till Juna, som med decennier av textilexpertis inte bara förnyar sin design utan även sitt sortiment och nu introducerar disktrasan i vårens nyhet Waffle. Som namnet antyder är Waffle gjord i våfflad bomull, som får en extra spröd kvalitet och härlig struktur som passar perfekt för föremål som kökshanddukar. Waffle-serien sätter samtidigt fokus på disktrasan, som i vit, sand och lila våffling upphöjer vardagens oumbärliga medhjälpare till ett litet designstatement och med sin supertunna kvalitet blir ett naturligt och hållbart alternativ till de syntettrasor vi ofta använder i det moderna köket och sedan kastar.

Den vävda våffeleffekten är en av dagens stora textiltrender i bostaden. Inspirationen hämtar inredningsmodet från hotellstilen och spavärlden, där våfflade badrockar och matchande tofflor utstrålar renhet, välbefinnande och slow living – och dessa värden flyttar Juna nu över till köket med nyheten Waffle. En enkel, diskret design som med fokus på detaljer, tygets struktur och tre olika färgvarianter klär köket i allt från klassiskt vitt till naturnyansen sand och årets modefärg nummer ett, lila. Att Waffle hämtar sin inspiration från spavärlden är ingen tillfällighet. Jämte textilklassiker som kökshanddukar slår vårens nyhet nämligen ett slag för hur vi hanterar vatten med en ny disktrasedesign, som gör upp med slit-och-släng-mentaliteten i våra städritualer och tillför dem estetiskt värde. 

  • Juna Waffle kökshandduk (50 cm x 70 cm) i 100 % enfärgad, våfflad bomull finns i färgerna vitt, sand och lila och kostar SEK 79,00 (rek. pris)
  • Juna Waffle disktrasa i 100 % enfärgad, våfflad bomull finns i färgerna vitt, sand och lila och kostar SEK 129,00 (rek. pris) för ett set med tre stycken.

20.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Körglädje från Kay Bojesen

13.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Ny personlighet i blomstergarderoben

06.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Kay tar sig in i köket

01.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Glasdesign för körsbärsfirande

31.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Härliga stunder vid frukostbordet

29.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Stub är tillbaka med besked

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023