Härliga stunder vid frukostbordet

Ett löskokt ägg, nybakat bröd och gott sällskap. Det är ett recept på en fulländad helgmorgon, och en kontrast mot vardagens stressiga morgnar. Hela familjen får njuta av en lugn stund, perfekt kompletterad av Lyngby Porcelæns nya Rhombe äggkopp och matchande salt- och pepparset.

Att samla familjen till frukost på en lugn söndagsmorgon är ett av livets nöjen. Duka bordet, bre smör på nybakat bröd, känn doften och smaken av nybryggt kaffe och passa på att slappna av.

Ta dig tid att njuta av ögonblicket. Vårens nyheter från Lyngby Porcelæns porslinsfabrik fulländar frukostbordet med en nostalgisk tvist och servering på klassiskt vis.

Äggkoppen och salt- och pepparsetet, som är nya inslag i den legendariska Rhombe-servisen från Lyngby Porcelæn, tillverkas i blankglaserat porslin med det berömda rombmönstret.

Servisen omfattar sedan tidigare tallrikar, skålar, koppar med fat samt en vas i en elegant och modern nytolkning av det uttrycksfulla mönstret från 1961. 

Äggkoppen med det sirliga rombmönstret fulländar frukosten och frukostbrickan kompletteras på ett bra sätt med det matchande salt- och pepparsetet, med ett hål för peppar och tre små hål för salt. Setet är en naturlig del av dukningen med Rhombe, såväl på morgonen som på kvällen, och inbjuder till klassiska måltider där man kan njuta av maten och samvaron.

Salt- och pepparsetet har en vacker, droppliknande silhuett som pryds av det välkända mönstret som påminner om en kronärtskocka. Den klassiska stilen blir en harmonisk del av ditt matbord bredvid en Rhombe-vas med färgglada tulpaner, även om du inte har dukat upp en hel familjefrukost. 

Salt- och pepparsetet är 6,5 cm och kostar 349,00 kr för ett set (rekommenderat pris). 

Äggkoppen säljs i 2-pack (H: 4,5 cm) och kostar 249,00 kr (rekommenderat pris).

20.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Körglädje från Kay Bojesen

13.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Ny personlighet i blomstergarderoben

06.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Kay tar sig in i köket

01.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Glasdesign för körsbärsfirande

31.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Härliga stunder vid frukostbordet

29.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Stub är tillbaka med besked

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023