Funktionen främst

Rosendahl har lagt till citruspressen i Grand Cru-sortimentet – en nyhet där citrusfrukterna pressas direkt ned i de välkända, räfflade förvaringsburkarna. En annan nyhet i serien är Grand Cru rivjärn, som precis som citruspressen har inbyggd lockfunktion

Förvaringsserien i Grand Cru-sortimentet innehåller några av Rosendahls mest populära och ikoniska designföremål. Både stora familjer och hängivna foodies kan nämligen ha nytta av funktionell förvaring till allt från vardagens basvaror till specialinköp, och i det stora Grand Cru-sortimentet finns en burk för alla. Hittills har fokus primärt varit kökets torrvaror, men det gör Rosendahl nu något åt i och med lanseringen av två nyheter som är till för kylskåpet: Grand Cru citruspress och Grand Cru rivjärn. Båda nyheterna har självklart Grand Cru-seriens signatur – de infällda glasräfflorna – men de utmärker sig även med ytterligare funktioner, eftersom rivjärn och citruspress är inbyggda i locket. Det gör det superenkelt att använda glaset och ställa det i kylen under lock tills innehållet ska användas.

Matnyttigt till max

Oavsett ambitionsnivån i köket är de flesta överens om att smakupplevelsen ska vara maximal, men att stök och disk gärna får hållas till ett minimum. Det kravet kan vara svårt att uppfylla när man ska pressa och riva, men det har Rosendahl nu lösningen på. Både citruspressen och rivjärnet i Grand Cru-serien har nämligen en praktisk 3-i-1-design som sparar tid och disk. Dessutom kan de flyttas direkt från köksbordet till kylskåpet när limen är pressad och blandad med övriga ingredienser i dressingen till thaisalladen, eller när parmesanen är riven och klar till kvällens nykokta pasta.

Grand Cru-nyheterna är dessutom perfekta att ta med på språng, när salladen till knytkalaset ska blandas precis före serveringen, eller när den medhavda lasagnen ska gratineras i ugnen.

Grand Cru citruspress och Grand Cru rivjärn (0,25 l) i glas med lock av svart plast kostar 169 SEK styck (rek. pris) och finns i handeln från början av september.

20.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Körglädje från Kay Bojesen

13.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Ny personlighet i blomstergarderoben

06.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Kay tar sig in i köket

01.08.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Glasdesign för körsbärsfirande

31.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Härliga stunder vid frukostbordet

29.07.2019ROSENDAHL A/S

Sponsrad

Stub är tillbaka med besked

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023