Välkommen till Sveriges nya forum för design- och indredningsbranchen

Den allra första upplagan av Designbase är på gatan och Designbase.se är online - et nytt forum som täcker de senaste nyheterna från design- och indredningsbranschen i Sverige. Vi beskriver de trender som kännetecknar branschen säsong för säsong och tar ett grepp om de övergripande trenderna inom detaljhandeln som kommer att påverka ditt företag på kort och lång sikt.

Men vi kommer också att ge dig intervjuer med experter inom branschen och insikt i olika företag som verkar inom design och interiör på den svenska marknaden samt möjlighet att möta några av Sveriges välkända såväl som nya unga designers.

Vår ambition är att Designbase ska vara ett verktyg för gemenskap inom branschen som hjälper till att säkra att du driver ditt företag på ett optimalt sätt och fattar de rätta besluten för att kunna fortsätta att verka på en spännande och passionerad marknad. Tillsammans med våra medlemmar kommer vi att bygga ett forum som stärker design- och interiörbranschen i Sverige.

Få alla fördelarna med en medlemsprofil på Designbase.se

Vi är definitivt inte nybörjare när det gäller informationsförmedling inom design- och indredningsbranchen. Tidningens historia i Danmark sträcker sig 96 år tillbaka när den startades som en branschtidning inom järnvaruhandeln som ägdes av branschorganisationen Isenkrambrancheforeningen. Horisont Gruppen som idag ligger bakom Designbase i både Danmark och Sverige tog över tidningen 2007 och gav den sitt nuvarande namn.

Vår målgrupp är väldefinierad och tidningen är inriktad mot fackhandeln. Det gör oss kapabel att informera våra läsare på bästa möjliga och framför allt mest användbara vis. Tillsammans med den fysiska utgåvan av Designbase har vi skapat en nätgemenskap: Designbase.se som är baserad på en redaktionell modell som innebär ett konstant interaktion mellan redaktion, annonsörer och läsare. Alla som kan bida aktivt med innehåll och erfarenheter och betraktas därmed som viktiga resurser för att utveckla Designbase.se till en stark branschgemenskap för professionella aktörer inom den svenska designbranschen.

Annonsörer kan bli partner på Designbas.se och bli en del av den framtida verksamheten    

Här på Designbase.se kan du även ta del av nyheter och vad som sker inom de svenska design- och indredningsbranchen. Vi sätter även fokus på nya intressanta produkter och förmedlar information om leverantörer, märken och butiker och butikskedjor inom branschen så du hela tiden är uppdaterad med det senaste.

Jag hoppas att detta första nummer av Designbase erbjuder dig rolig och inspirerande läsning. Bland annat kan du läsa allt om Formex, intervjuer med trendexperten Stefan Nilsson och den unga svenska designern Qian Jiang samt en titt bakom kulisserna hos Designhouse Stockholm, littala och Rosendahl Design Group med flera. Vi tittar även närmare på den senaste tendenserna inom svensk detaljhandel och vi hört oss för hos en räcka butiker om hur de ser på den nuvarande utvecklingen inom branschen.

Läsa första nummer av Designbase här 

Slutligen hoppas jag naturligtvis även att läsningen ger mersmak och att du får lust med att fortsätta följa Designbase som framöver kommer att ges ut fyra gånger om året samt att du är intresserad av att bli en del av vår nätgemenskap designbase.se. En branschmedia om så viktiga frågor bör man inte gå miste om att vara en del av.

P.S. för övrigt kan du även möta oss på Formex där vi mer än gärna berättar mera om den nya svenska forum för design- och indredningsbranchen - Designbase

Med vänlig hälsning 
Ramus Brylle, CEO
Horisont Gruppen a/s
Redaktion@designbase.se

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023