Södahls akryldukar för vårens festligheter

När det är dags att pynta inför påsk, fira en födelsedag - eller bara göra vardagen lite festligare och färggladare - är Södahls vackra akryldukar både vackra och praktiska. Nu lanseras fyra vårversioner med både välkända uttryck och helt nya looker.

Foto: F&H Group

Den nya duken Hooray, som skimrar i vackra akvarellfärger, skapar förutsättningarna för en festlig och fantastisk födelsedag - med allt från ballongdjur och tårtor till flaggor och presenter. Precis som alla akryldukar är Hooray tillverkad i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad. Duken har en även en praktisk, halkfri baksida.

Möt den söta påskharen

Söta silhuetter av kaniner, vackra vårblommor i färgglada blomställningar och, naturligtvis, påskägg. Med enkla medel skapar det nya mönstret  Easter Blossom en ljus och mysig påskstämning som omfamnar hela familjen.

Precis som de tre andra vårversionerna av akrylduken är Easter Blossom 140 centimeter bred, och med sin raffinerade färgskala matchar den perfekt både gamla påsktraditioner och den aktuella nordiska hemtrenden.

Kungliga nyheter

En fräck och optimistisk look - det är Solaris. En ultramodern design där stora grafiska prickar i en djärv Royal Blue-färg är avslappnat strösslade på en benvit bakgrund. Enkelt och iögonfallande på samma gång.

Slutligen finns Gingham-mönstret nu också som akryltyg. Här ger klassiska köksrutor en härlig retrolook och en trendig tidlöshet, vilket understryks av den vackra färgen Hedge Green. Njut av de nya produkterna från Södahl, som alla är en bra startpunkt för en härlig vår - full av glädje och fest.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023