Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

Luigi Bormioli introducerar en ny era av elegans med Jazz glasserien. Inspirerad av den populära art déco-stilen lägger det nya sortimentet sofistikering till sommarfester och sammankomster.

Foto: F&H

Designen av Jazz-serien är en hyllning till Art Deco-periodens strama linjer, geometriska former och symmetriska mönster. Varje glas visar upp dekadenta räfflade design som inte bara är tilltalande för ögat utan också lyfter dryckesupplevelsen till en sublim nivå. Det räfflade mönstret ger en behaglig textur, medan de exakta linjerna och eleganta symmetrierna skapar ett visuellt djup som förvandlar varje glas till ett litet mästerverk.

Jazz-serien erbjuder ett brett urval av glasögon som ger en touch av glamour till sommarfirandet. Välj mellan ett cocktailglas/Spritzglas på 55 cl, ett Negroni cocktailglas på 28 cl, ett vattenglas/whiskyglas på 35 cl och en champagneskål på 30 cl.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Det vackert dukade bordet

Vacker design, funktionalitet, nya trender och spännande färger möts på det vackert dukade bordet. Här kan du täcka upp med rå keramik, pastellfärgade fina tallrikar och glas gjorda av återvunnet material, för det handlar om att skapa ett personligt uttryck – i butikerna och i hemmet, där allt från tallrikar och glas står med bestick och textilier och spännande designelement som vaser, ljusstakar med mera som kan stå som kronan på verket. Men det vackert dukade bordet innehåller även funktionella och estetiska serveringsfat, skålar och tillbehör.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023