DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

I hemmet bidrar de festliga dukarna och bordstabletterna som dekorerar matbordet på ett vackert sätt till att öka julstämningen, och under granen kan en mysig julgransmatta komplettera den dekorerade granen. I linje med den festliga årstiden lanserar Södahl nu därför nya kollektioner som skapar den perfekta miljön för dina jultraditioner år efter år.

Foto: F&H Group

ETT KÄRT ÅTERSEENDE MED JULBRODERI 
Julstämningen sprider sig hela vägen in i matsalen med Christmas Hearts Embroidery. Små broderade julhjärtan pryder nu också en ny rund duk och matchande bordstabletter, perfekt för mysiga julsammankomster med familjen.  

Julen är en tid fylld av traditioner och med Christmas Hearts Embroidery har du möjlighet att starta en ny tradition: duka bordet med en ny duk eller ett bordstablett. Välj mellan den eleganta runda bordsduken eller de charmiga bordstabletterna dekorerade med julbroderier i klassiska julfärger. Både duken och bordstabletterna är tillverkade i 100 % bomull som är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad. 

BILD: 
2 st bordstabletter Christmas Hearts Embroidery från Södahl, 33 x 48 cm, SEK 169,00. 

BILDTEXT:
Duk, Christmas Hearts Embroidery från Södahl, Dia. 180 cm, SEK 649,00.

BILDTEXT: 
Christmas Hearts Embroidery från Södahl består sedan tidigare av dukar i olika längder samt tygservetter. 

EN MATTA FÖR GRANEN
I den eleganta kollektionen Christmas Hearts Embroidery finns också en klassisk julgransmatta som passar perfekt under granen. Den runda mattan är tillverkad i 100 % bomull som är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad. 

Med sin lätta och mjuka textur skapar julgransmattan en mysig atmosfär i vardagsrummet. Mattan blir en samlingspunkt för familjemys och julstämning - det är här julklapparna placeras omsorgsfullt och inbjuder till glada stunder runt granen. 

BILD: 
Julgransmatta Christmas Hearts Embroidery från Södahl, Dia. 110 cm, SEK 399,00.

RANDIG ELEGANS 
Statement Stripe är klassiska ränder med breda och enhetliga linjer. Bordstabletterna är tillverkade av bomulls- och jutefibrer och har ett charmigt och lite rustikt utseende som passar perfekt för den mysiga julsäsongen. Med två nya färger, röd och kaffebrun, blir Statement Stripe-bordstabletterna ett varmt och inbjudande inslag på julbordet. 

BILDTEXT: 
2 st bordstabletter Statement Stripe från Södahl, 33 x 48 cm,  SEK 169,00.Finns i två nya färger: Röd och Coffeebrown

RÄKNA NER TILL JUL
Som namnet antyder är bordsduken Christmas Days dekorerad med siffrorna 1 till 24. Varje dag är kärleksfullt illustrerad med akvarellteckningar av julens glädjeämnen: från levande ljus, julklappar, mistel, brev till tomten, polkagriskäppar och tomtenissar till stickade vantar och mycket mer. 

Teckningarna, som är vackert digitaltryckta på duken, gör varje dag i december till en mysig nedräkning. Christmas Days-duken är tillverkad av 100 % bomull och har STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023