Konsten att duka ett inbjudande bord

Det vackert dukade bordet är inte bara en inbjudan till en måltid – det är också en estetisk upplevelse med detaljer som berättar skönhetshistorier och där gästerna bjuds in att njuta av stunden tillsammans.

Foto: F&H

Varumärken som Södahl, Pillivuyt, Gense och Luigi Bormioli bidrar till att skapa ramarna för de mysiga timmarna runt ett inbjudande bord, där design och funktion möts i vacker harmoni.

Föreställ dig hur varje detalj bidrar till en varm och stämningsfull atmosfär. Duken är från Södahls klassiska Tiles-serie som skapar en inbjudande scen med färg och textur. På bordet vilar också delikat porslin från Pillivuyts förtrollande Eventtail-serie, vars eleganta solfjädermönster ger en känsla av sofistikerad finess. Gense-besticken från Still-serien är vackert arrangerade bredvid varje tallrik och de mjuka skulpturala kurvorna framhäver den moderna och nordiska sensibiliteten. Från Luigi Bormioli kommer glänsande, klart glas i den raffinerade Jazz-serien, som ger ett livligt spel av ljus och reflektion till bordet. Små detaljer som matchande servetter och dekorativa tillbehör som vaser och ljusstakar fulländar dukningen.

Nu är allt klart. Sätt dig ner och njut av det goda sällskapet.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Det vackert dukade bordet

Vacker design, funktionalitet, nya trender och spännande färger möts på det vackert dukade bordet. Här kan du täcka upp med rå keramik, pastellfärgade fina tallrikar och glas gjorda av återvunnet material, för det handlar om att skapa ett personligt uttryck – i butikerna och i hemmet, där allt från tallrikar och glas står med bestick och textilier och spännande designelement som vaser, ljusstakar med mera som kan stå som kronan på verket. Men det vackert dukade bordet innehåller även funktionella och estetiska serveringsfat, skålar och tillbehör.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023