Ny mässa i mässan på Formland

Nyheten Formland Garden lanseras på Formland Spring 2024 - det är resultatet av ett avtal mellan Danska Trädgårdscenter och MCH A/S. Samarbetet innebär att Danska Trädgårdscenters årliga fackmässa från nästa år blir en integrerad del av inrednings- och designmässan Formland.

Danska Trädgårdscenters styrelse och ledningen för MCH A/S och Formland ser fram emot det nya mässsamarbetet. Foto: Messecenter Herning. .

Formland utvidgar den gröna paletten, och de besökande yrkespersonerna kan se fram emot att utforska Formland Garden - ett nytt och blomstrande universum av trädgårdsaccessoarer och livsstilsprodukter riktade till trädgårdscenter och blomsterbutiker. Detta sker efter att MCH A/S och Danska Trädgårdscenter nyligen har ingått ett avtal som integrerar Danska Trädgårdscenters fackmässa i Formland-mässan.

Fackmässan för blomsterhandlare och trädgårdscenter har hållits på Fyn som en inköpsmässa för trädgårdscenter, blomster- och brukskonstbutiker, och på Danska Trädgårdscenter ser man en bra synergi i att framöver integrera mässan i Formland:

"Vi ser fram emot att återigen skapa en mångsidig och helt representativ utställarkår som våra trädgårdscenter kan besöka, bli inspirerade av och göra affärer tillsammans med. Utställarna får möjlighet att nå en större publik samtidigt som de behåller det nära samarbetet med branschens trädgårdscenter - en perfekt möjlighet att stärka hela branschen", säger Per Boisen Andersen, VD för Danska Trädgårdscenter.

Danska Trädgårdscenters fackmässa har hållits varje vinter i snart 40 år.

"Med både tradition och förnyelse som viktiga gemensamma nämnare för våra mässor välkomnar jag integrationen av Danska Trädgårdscenters fackmässa i Formland mycket. Vi ser fram emot att tillsammans utveckla samarbetet och skapa rätt ramar för personliga möten mellan utställare och kunder inom blomsterbranschen och trädgårdscenter", säger Georg Sørensen, VD för MCH A/S.

Samarbetet med Danska Trädgårdscenter får sin blomstrande början redan på Formland Autumn 2023, som äger rum den 20-22 augusti på MCH Messecenter Herning, och kommer att vara i full blom på Spring-mässan 2024, där trädgårdscentrets leverantörer samlas inom det nya konceptet Formland Garden.

Formland har genomförts två gånger om året på MCH Messecenter Herning under de senaste 39 åren. Den 77:e upplagan av inrednings- och designmässan ägde rum den 29-31 januari 2023 och besöktes av över 8 000 yrkespersoner.

mer av...

05.12.2023Designbase.se

Hos Christmasworld är grönt det nya rött, guld och glitter

05.12.2023Designbase.se

Fäll ihop

05.12.2023Designbase.se

Kärlek och bra råvaror

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023