Gense: Still going strong

Med bestickserien Still visar Gense ännu en gång prov på sin känsla för exklusiv kvalitet i allt från design och materialval till funktionalitet. Besticken har skapats i samarbete med svenska Frantzén Projects och kännetecknas av en närmast svävande look.

Foto: F&H Group

Frantzén Projects är kända för att designa unika produkter som är skräddarsydda för deras prisbelönta restauranger i Frantzén Group. Tillsammans med de bästa svenska konsthantverkarna och formgivarna skapar de genuina produkter av hög kvalitet – och det är Still ett vackert exempel på.

Fortfarande en garant för kvalitet

Still betyder tyst eller lugn, och det beskriver bestickens design perfekt, som kännetecknas av fint hantverk och raffinerade detaljer i sitt lågmälda uttryck.

Still betyder också fortfarande. Still är också ett exempel på att Gense efter över 100 år fortfarande tillverkar bestick av samma höga kvalitet som har gjort varumärket till en av Skandinaviens största leverantörer av funktionella och formfulländade bestick.

Tidlös elegans

De eleganta besticken är tillverkade i rostfritt stål och kan köpas som ett set med 16 delar eller som enskilda bestick. Förutom kniv, gaffel, matsked och tesked finns Still även som kaffesked, dessertsked, lunchkniv och lunchgaffel.

Den stilrena designen med långa linjer gör att de eleganta besticken i serien ser ut att nästan sväva över bordet. Det är bland annat också det alltid stilrena uttrycket som har bidragit till att Gense är kunglig hovleverantör i Sverige.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023