Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Köket är hemmets hjärta - ett kreativt nav där ni tillsammans kan låta den kulinariska kreativiteten blomstra. Säsongens nyheter från Blomsterbergs öppnar upp för nya möjligheter som berikar den kulinariska resan med både skönhet och funktionalitet.

Foto: Blomsterbergs

Det handlar inte bara om matlagning. Det handlar om att skapa upplevelser, experimentera med recept, dela stunder och leka med olika smaker och tekniker.

Blommor i full blom
De två nya mousseformarna i silikon kan användas för att toppa tårtor med en mousse som inte bara smakar himmelskt utan också ser underbar ut. Formarna är enkla att använda - förbered din mousse, fyll den i formen och ställ in formen i kylen. Det mjuka materialet gör det enkelt att få ut moussen igen. Formarna tål diskmaskin, ugn och frys.

Med Blomsterbergs nya tyllset kan du dessutom uttrycka din kreativitet och finess. Setet innehåller sex olika tyllar som kan användas för att skapa små, sofistikerade blomsterdekorationer på tårtor, cupcakes, desserter och mycket mer.

Praktiska tillbehör
Från blommiga mousseformar och tyllar som inbjuder till kreativitet i det söta köket, till en praktisk köksvåg som kombinerar elegant design med exakta mätningar. Köksvågen kan väga upp till 10 kg med ett intervall på bara 1 gram och det är enkelt att växla mellan gram, pund, ounces och milliliter. 

Vågen har också en digital LED-display, tarafunktion och ett inbyggt batteri som enkelt och snabbt kan laddas med den medföljande USB-C-kabeln - och ja, självklart matchar vågen resten av Blomsterbergs sortiment av lattefärgade produkter. 

Lika praktisk som köksvågen är det nya hopfällbara avsvalningsgallret, som är tillverkat av stål och tål temperaturer från -20 °C till 220 °C. Efter användning fälls gallret enkelt ihop, vilket minimerar behovet av förvaring.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023