Babyvakt, övervakning eller stöldskydd?

En gång i tiden var babyvakter uteslutande audio-övervakning. Dålig ljudkvalitet och störningar var bara något som man var tvungen att leva med. I dag har de mest moderna och högteknologiska modellerna – utöver att ha fått ordning på ljudet – fått en inby

För många föräldrar verkar det extra tryggt att kunna se barnet, när det lämnas ensamt i ett annat rum. Därför har babyvakter med inbyggd kamera blivit extremt populära.

VTech* är ett erkänt i hela världen för sina elektriska kvalitetsprodukter, alltid med 3 års garanti. De kommer nu med tre helt nya erbjudande av nutidens mest raffinerade babyvakter.    

VTech babyvakt, modell BM5000

Många använder idag sensorer som en del av övervakningen i hemmet. Problemet är, att larmet på dessa är både högt och irriterande. Denna nya babyvakt från VTech har sensorer, och meddelanden kommer direkt på föräldraenheten – antingen som ljud eller text – och kan således fungera som stöldskydd av hemmet.

Det medföljer 2 stk sensorer (1 rörelse- + 1 kontaktsensor), så att du kan övervaka ditt barn och få meddelande på föräldraenheten, om det är aktivitet i ett rum, framför spisen, eller om barnet har öppnat ett fönster, ett galler eller ett av köksskåpen. Du kan koppla till 20 stk sensorer (rörelse- eller kontaktsensorer) och därmed få full kontroll på hela ditt hem (det medföljer som sagt 2 stk, och fler kan köpas till separat).

VTech BM5000 innehåller naturligtvis alla de vanliga funktionerna såsom temperaturmätare, vaggvisor, ”talk-back” – funktion osv. En inbyggd projektor med lugnande natthimmel kan ”lulla” barnet i sömn. Detta är den enda babyvakten på marknaden med alla de mest populära funktionerna samlade i en enhet. Här har man inte kompromissat med något. Rek. pris: 1.699,- SEK.

VTech babyvakt, modell VM9900

Med denna modell kan du hålla ett öga på barnen – eller inbrottstjuvarna – på din smartphone, surfplatta eller på den medföljande extra stora touchskärmen, som är marknadens största (5”). Kameran filmar i HD-kvalitet, och sätt du i SD-kortet direkt i kameran, filmas och sparas alla rörelser som kameran registrerar i rummet. Även objudna gäster! Men du kan också spela in på den medföljande 5” touch skärmen, din smartphone eller surfplatta och t ex dela goda ögonblick med vänner och familj.

Kameran styrs från föräldraenheten (smartphone, surfplatta eller den medföljande skärmen) och har infraröd ”night vision”, så att du utan problem kan följa med alla tider på dygnet. Med WiFi-förbindelse, kan du övervaka, oavsett var du befinner dig. Totalt 4 kameror (se VTech VC990) kan anslutas till skärmen. Appen ger möjlighet för flera spännande användarfunktioner. Rek. pris: 2.599,- SEK.

VTech babyvakt, modell VC990

Denna modell har samma funktioner som VTech VM9900, men bara en ”stand alone”-kameralösning, som styrs via surfplatta eller smartphone. Denna kamera kan för övrigt köpas till VC9900, om man önskar en extra kamera till den modellen (max 4 anslutna kameror totalt till VTech VM9900). Rek. pris: 1.599,- SEK.

Du bestämmer alltså själv, om funktionen ska vara babyvakt, övervakning eller stöldskydd av hemmet. Teknologin har VTech fullständig koll på!

---

*) VTech är en av världens ledande elektronikverksamheter. Deras tradition för kvalitet och know-how inom elektriska produkter förs vidare i deras serie av babyvakter. Som enda leverantör på marknaden erbjuder Vtech 3 års garanti på alla larmtyper – din säkerhet för en kvalitetsprodukt, som kommer att hålla i hela den perioden som man använder babyvakt. Och priserna är mycket konkurrenskraftiga.

---

Relaterat innehåll

19.07.2024Designbase.se

IT-kriminella tar inte semester

16.07.2024Designbase.se

Expert: Få kontroll över ditt IT-system innan semestern och undvik bedrägerier

12.07.2024Designbase.se

Ökning av konkurser i juni

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

11.06.2024Designbase.se

Direkt till konsument är det nya "svarta"

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023