Ambiente fokuserar på framtidens arbete

Kombinationen av hem och kontor, livsstil och arbetsstil kommer fortsätta att definiera våra bostäder och arbetsplatser. Ambientes nya område för Framtidens arbete ska visa vart trenden är på väg.

För att visa hur vårt arbetsliv kommer se ut i framtiden har Ambiente indelat utställarnas produkter i fyra olika teman.. Foto: Ambiente.

Hur kommer framtidens kontor att se ut?

Det är kärnfrågan som utforskas när Ambiente öppnar dörrarna till sitt nya mässområde Future of Work i slutet av januari 2024.

Här samlas utställare och produkter i fyra kupolkonstruktioner i en framåtblickande miljö med moderna arbetsplatser som ska representera flexibilitet och rörlighet.

Fokus ligger bland annat på socialisering, eftersom arbetsplatser runt om i världen i allt högre grad omvandlas till sociala utrymmen. Underområdet 'Socialize' kombinerar därför lösningar för lunchpauser, kaffepauser och eftermiddagsområden.

Med 'Collaborate' tittar man på konstruktiva utbyten - oavsett om det sker digitalt eller ansikte mot ansikte. 'Concentrate' fokuserar på hur arbetsplatsen kan öka akustisk och visuell koncentration.

Och slutligen har Ambiente med 'Educate' kuraterat lärområdet Future of Work Academy, som ska rymma innovativa tekniker för självträning, utbildning och presentationer som förenklar lärandet.

"Med Future of Work vill vi representera hela spektrat av moderna arbetsituationer. Bra design och funktionalitet kan inte göra jobbet, men de kan göra det mer effektivt och bekvämt," säger André Schmidt och Joris Fach, arkitekter och grundare av MTTR, som har ansvarat för de fyra kupolerna.

-HCL

Relaterat innehåll

19.06.2024Designbase.se

Designföretag sätter Norge på kartan

18.06.2024Designbase.se

Öar av välbefinnande

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023