55:e IHGF Delhi-mässan – våren 2023

15-19 Mars 2023 kommer IHGF Delhi Fair att hållas på India Expo Center & Mart, Delhi NCR med över 3000 utställare i 16 hallar och 900 mart showrooms.

Illustration: IHGF.

IHGF Delhi-mässan, som anordnas av Export Promotion Council for Handicrafts (EPCH), Indien, kommer att bli större och mer spektakulär i sin vårutgåva 2023, där den förväntas vara tillbaka i sin välbekanta form och med full kapacitet. Responsen och den fina comebacken kan tillskrivas god tillväxt i antalet utställare och goda besökssiffror på de tre senaste mässorna.

Den kommande 55:e upplagan innehåller över 3000 utställare, teman samt flera kurerade utställningar med produkter från utställare, allt från medelstora och små exportörer, hantverkare och designers till Indiens ledande tillverkande exportörer. Över 2000 produkter och mer än 300 trendspecifika designutvecklingar i 14 segment kommer att visas.

Inom showens breda segment av hem, mode, livsstil, textilier och möbler kommer produktutbudet att omfatta husgeråd, heminredning, möbler, presenter och dekorativa, lampor och belysning, jul- och festdekor, modesmycken och accessoarer, spa & friskvård, mattor, badrumstillbehör, trädgårdstillbehör, pedagogiska leksaker och spel, handgjorda pappersprodukter och pappersvaror och läderväskor. Tillsammans erbjuder utställarna alltså ett komplett spektrum av noggrant utvalda koncept och produkter på en och samma plattform.

Dessutom finns temapaviljonger, trendytor, hantverksdemonstrationer och seminarier, förutom köparlounger och zoner för avkoppling.

Den fem dagar långa mässan är en återkommande, beprövad och progressiv resurs för importörer, grossister, detaljhandelskedjor och designproffs.

IHGF Delhi-mässan anordnas två gånger om året i vår- och höstupplagor av Export Promotion Council for Handicrafts (EPCH), den högsta organisationen som representerar hantverkstillverkare och exportörer i Indien. EPCH gör det lättare för sina 10 000+ medlemmar att anpassa och erbjuda kvalitetsprodukter till den globala inköpsgemenskapen. Förutom att tillhandahålla oöverträffade affärsplattformar till köpare och säljare, tillhandahåller EPCH också omfattande information om sektorn till internationella köpare och säkerställer ett optimalt gränssnitt mellan den indiska hantverksindustrin och internationella köpare, vilket underlättar harmoniska affärer.

Webbplats: www.epch.in.

Mässanmälan: www.ihgfdelhifair.in/register

Relaterat innehåll

12.07.2024Designbase.se

Ökning av konkurser i juni

09.07.2024Designbase.se

Möbelbranschens klimatutmaning: "Vill du behålla kunderna? Tänk cirkulärt!"

11.06.2024Designbase.se

Direkt till konsument är det nya "svarta"

07.06.2024Droppery

Sponsrad

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023