100% aromatisk kaffeupplevelse – bara med en knapptryckning

Avancerade espressomaskiner finns det tillräckligt många av, men att brygga baristakaffe hemma behöver inte vara en komplicerad vetenskap.

Om det ska vara enkelt och snabbt utan att kompromissa med resultat, kvalitet och design, bör du uppleva Witts nya helautomatiska espressomaskin. Det är kaffeprestanda i toppklass, eftersom man har tänkt på allt.

Witt Premium Espresso Black är en elegant helautomatisk espressomaskin med integrerad förstklassig keramisk kaffekvarn och mjölkskummare. För dig som önskar äkta baristakaffe hemma, men inte står ut med allt krångel.

Oavsett kaffepreferens kan vi inte undvika det faktum att nymalda bönor (bara doften!) är grunden för den optimala kaffeupplevelsen. Bönbehållaren på Witt Espresso Premium Black är större än normalt med en kapacitet på hela 350 g. Med två stabila värmare (som på professionella maskiner) och ett 19 bars pumptryck säkerställs en konstant bryggning, optimal brygg- och serveringstemperatur samt maximal smak.  

Personlig kaffesmak

Witt Premium Espresso Black erbjuder 16 olika förprogrammerade inställningar som standard, men dessutom kan du och familjen justera styrka, temperatur, kaffe- och mjölkmängd och spara era alldeles egna favoritsmaker. Maskinen kommer ihåg dina personliga favoriter så att du alltid kan få kaffet precis som du gillar det bäst. Den 7 tums stora pekskärmen med dansk/norsk/svensk/finsk meny gör navigationen enkel och överskådlig och kan skräddarsys med egna bilder och bakgrunder. Med tre utlopp (kaffe, mjölk och vatten) säkerställs bryggstabiliteten – och du kan faktiskt brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt.  

Kaffeprestanda i toppklass

Om du letar efter en toppmodell inom helautomatiska espressomaskiner för ditt privata hushåll, utrustad med de senaste funktionerna och smart teknik, i en exklusiv, läcker design, så kan du sluta leta. Du behöver bara fylla på färska bönor, vatten och ev. mjölk och låta Witt Premium Espresso Black dosera, mala, tampa och naturligtvis brygga. Du är garanterad en helt aromatisk kaffeupplevelse med minimal ansträngning varje gång. Detta är vardagslyx.

Witt Premium Espresso Black rek. pris: 18.999,- SEK

Kan köpas i butikerna från slutet av mars 2023.

Läs mer här: https://www.wittsverige.se/varumarken/witt/produkter/witt-premium-espresso-black

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-JTK4djfX6L

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023