”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

Den prisbelönta pizzaugnen Witt ETNA Rotante har tagit användarna, recensenterna – ja, hela världen – med storm. Med sin roterande sten och dubbla brännare gräddar den blixtsnabbt pizza efter pizza med garanterat krispigt resultat. Nu har Rotante fått en lillebror: PICCOLO.

Foto: Witt PICCOLO Rotante

Ärligt talat, vem kunde ha trott att pizza kunde smaka SÅ gott innan man har avnjutit en rykande het, krispig, hemgjord pizza – direkt från Witts pizzaugn. Den användarvänligaste pizzaugnen på marknaden hittills. Witt ETNA Rotante är en prisbelönt* pizzaugn med design, funktionalitet och kvalitet i särklass. 

Witt PICCOLO Rotante

Senaste nytt för dig med en förkärlek för krispiga pizzor och som drömmer om de briljanta funktionerna i en mindre modell. Witt ETNA Rotante kommer nu i en 13"-modell. Robust och kompakt. Med vi varnar dig: du kommer bli beroende av pizza. 

Med Witt PICCOLO Rotante 13" bakar du blixtsnabbt pizza efter pizza i 500°C – när och var som helst. Den gasdrivna pizzaugnen är det perfekta valet för dig med begränsad plats. PICCOLO får lätt plats på en liten altan och andra mindre uteplatser. Den kritikerrosade roterande pizzastenen som gjorde ETNA Rotante 16" populär finns såklart också i den här mindre utgåvan. 

Med sin maskulina look är alla Witt pizzaugnar gjorda för att hålla år efter år, pizza efter pizza. Bastanta material innebär robusthet och kvalitet. Dubbelisolerad, miljövänlig, energisnål – med blixtsnabb uppvärmning. Värmen fördelas jämnt i ugnen, vilket är hemligheten bakom det alltid krispiga resultatet. 

Witt PICCOLO Rotante kommer ut på marknaden i augusti 2024.

Rekommenderat pris: 6.399,- SEK

Images: qr.witt.dk

*) Vinnare av German Design Award och Good Design

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023