Brygg kaffe som en riktig barista

Om du letar efter en espressomaskin som är i paritet med stadens kaféer – utan att DU behöver vara barista – är det Sage the Oracle Touch du ska satsa på, som även finns i mörka, nordiska färger.

Sage the Oracle Touch - finns förutom i borstat rostfritt stål även i svart tryffel och svart rostfritt stål.. Foto: Sage the Oracle Touch

En av hemligheterna bakom fikets alltid perfekt balanserade kopp espresso, americano eller latte, finns i hjärtat av espressomaskinen: två pannor! En espressomaskin med dubbla pannor ger dig maximal stabilitet i förhållande till temperatur och tryck eftersom du kan reglera de två pannorna individuellt.

Man kan alltså hålla en exakt bryggtemperatur – vilket är helt avgörande för att få ut de bästa smakerna ur bönorna – samtidigt som man får en konstant temperatur för mjölkskumningen. Dessutom kan du enkelt brygga flera espresson i rad utan att kompromissa med kvaliteten. Du får ett bättre flöde i din kaffebryggning eftersom du kan skumma mjölken samtidigt som kaffet bryggs. En espressomaskin med dubbla kokare är det närmaste du kommer en professionell lösning.

Sage the Oracle Touch 

Sage är ett av de mest kända varumärkena inom espressomaskiner. En av toppmodellerna, Sage the Oracle Touch, har ett "Dual Boiler"-värmesystem. Liksom de allra bästa kommersiella espressomaskinerna ökar Sage the Oracle Touch gradvis vattentrycket i början av bryggningen för att försiktigt expandera kaffebönorna. De mest avancerade bryggprocesserna, som vanligtvis är manuella – som malning, dosering, stampning och mjölkskumning – är här automatiserade. Så det kan inte gå fel. Resultatet är godare kaffe – på ett bekvämare sätt.

Sage the Oracle Touch är en estetisk upplevelse. En vansinnigt snygg maskin som uppgraderar vilket kök som helst och gör det enkelt att imponera på även den mest kräsna kaffeentusiasten. Med 5 förinställda kaffevarianter: espresso, long black, latte, flat white och cappuccino och en intuitiv pekskärm som guidar dig genom processen och kommer ihåg dina preferenser. Du kan spara upp till 8 personliga inställningar.

Maskinen finns förutom i borstat rostfritt stål även i två mörka, nordiska färger: svart tryffel och svart rostfritt stål. Kom också ihåg de goda, nymalda bönorna. Alltid.

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-39FcXALlKw

Sage the Oracle Touch har dubbla pannor precis som de kommersiella espressomaskinerna för maximal frihet och stabilitet i förhållande till temperatur och tryck. De mest avancerade bryggprocesserna, som vanligtvis är manuella – som malning, dosering, stampning och mjölkskumning – är här automatiserade. Sage the Oracle Touch är en estetisk upplevelse som uppgraderar alla kök. Finns förutom i borstat rostfritt stål även i svart tryffel och svart rostfritt stål.

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023