Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

Aiper är oslagbar i kraft och prestanda och klarar allt från punktrengöring, rengöring av utomhusspa och badtunnor samt uppblåsbara trädgårdspooler till 200 m2 stora nedgrävda pooler.

Foto: Aiper

De trådlösa poolrobotarna från Aiper revolutionerar rengöringstekniken, kartlägger poolen och analyserar den mest effektiva vägen för optimal rengöring. De navigerar smidigt, undviker eventuella hinder och gör poolen helt ren. 

”Vi är stolta över att ta över distributionen av Aiper poolrobotar här i Norden. Det råder ingen tvekan om att Aiper har de bästa produkterna inom segmentet, säger Product Manager Outdoor, Anders Rye Hansen från Witt A/S. ”Alla poolrobotar är trådlösa, vilket gör jobbet enklare för kunden – ladda, slå på roboten och sänk ned den i vattnet. Sedan sköter roboten resten – det blir inte lättare.”

Aipers poolrobotar är eleganta, trådlösa och användarvänliga med unika funktioner som enknappsaktivering, kraftfulla motorsystem, automatisk parkering, enkel uppsamling och kassering av smuts samt snabb laddning. 

Med ett komplett sortiment erbjuds kunden unika produkter för varje poolstorlek och budget. Allt från enkel rengöring med marknadens mest robusta handhållna pooldammsugare till noggrann poolrengöring med trådlösa poolrobotar som rengör botten, väggar och vattenlinje samt appstyrning med specialinställning för horisontell körning vid vattenkanten för en heltäckande rengöring av hela poolen. 

De innovativa poolrobotarna har uppmärksammats globalt med utmärkelser som CES2024, CES2023, Reddot 2022 och iF Design Award 2022. 

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-yWKgJGocth 
Länk till YouTube-video: https://youtu.be/bYsEeUVhzho

--

Priser och tillgänglighet

  • Rekommenderade priser: från 2 699,-
  • Tillgänglig: I slutet av maj 2024 

--

För ytterligare information: 

Anders Rye Hansen
Product Manager, Outdoor
Mejl: arh@witt.dk
Telefon: +45 54 34 44 66

--

Om Aiper
Aiper grundades 2017 och är en ledande global tillverkare av innovativa, trådlösa poolrobotar. Med ambitionen att göra poolrengöringen enkel och utan ansträngning har de förenat teknik med innovativ design för att skapa världens mest användarvänliga poolrobot, som inte bara är kabel- och problemfri, utan också automatiskt kan hantera det smutsiga arbetet, så poolägare slipper manuell rengöring. Aiper minimerar tid och pengar som spenderas på städning och ger mer kvalitetstid med vänner och familj. Det gör att Aiper har förtjänat sin plats som världens bästa trådlösa poolrobot sedan lanseringen. Aiper – Bring Vacation Home. 

För mer information om Aiper: https://www.witt.dk/brands/aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023