iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

iRobot överträffar sin mest sålda Roomba® 600-serie med nya Roomba Combo® Essential som är utrustad med moppfunktion, smart navigering, 18 gånger högre sugkraft2, intelligenta iRobot OS-funktioner och som finns i färgen vit.

Foto: iRobot

Sverige den 4 april 2024 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), som är ledande inom hushållsrobotar, har nått en ny milstolpe med mer än 50 miljoner sålda robotar världen över och introducerar i dag Roomba Combo® Essential-roboten, en pris- och användarvänlig 2-i-1-robotdammsugare och mopp. Med ett rekommenderat pris på 3 499 kr levererar Roomba Combo Essential inte bara samma grundläggande rengöringsfunktioner som kunderna älskade med bästsäljande1 Roomba 600-serien – utan dessutom förbättrad prestanda och ett imponerade urval funktioner som gör det ännu enklare att städa efter kundens behov. 

Roomba Combo Essential höjer ribban jämfört med Roomba 600-serien eftersom den är utrustad med moppfunktion och 18 gånger högre sugkraft2. Den är också överlägsen när det gäller navigering eftersom den städar i raka linjer, tillåter justering av sugkraften och vätskenivåer och erbjuder Clean Map-rapporter, längre batteritid och smarta iRobot OS-automatiseringar som ”Städa när jag inte är hemma” och föreslår städscheman. 

”iRobot uppfann Roomba robotdammsugaren för mer än 20 år sedan med syftet att göra städningen enklare och hjälpa människor att få mer gjort. Sedan Roomba 600-serien kom 2012 har den varit en storsäljare tack vare balansen mellan prestanda, pris och pålitlighet”, säger Barry Schliesmann, Chief Product Officer på iRobot. ”iRobot har nu sålt mer än 50 miljoner robotar världen över och syftet är fortfarande detsamma – därför introducerar vi prisvänliga Roomba Combo Essential som städar ännu bättre och som kan ännu mer jämfört med sin föregångare. Den här roboten gör 2-i-1-robotar från iRobot tillgängliga för alla, oavsett om man är nyutbildad, just har köpt sin första bostad eller bara vill testa fördelarna med automatiserad städning.”

Det har aldrig varit lättare att få rena golv

Roomba Combo Essential 
iRobots nya basrobot Roomba Combo Essential, den prisvänliga 2-i-1-robotdammsugaren och golvmoppen, är fullproppad med viktiga rengöringsfunktioner och drivs av iRobot OS. Oavsett om kunderna behöver en tyst, lätt dammsugning eller en noggrannare städning, får Roomba Combo Essential jobbet gjort. Det krävs bara ett snabbt tryck i iRobot Home-appen, ett enkelt röstkommando3 eller ett enda tryck på CLEAN-knappen för att roboten ska börja städa. Roomba Combo Essential använder smart navigering för att städa i raka linjer medan den rengör under och runt möblerna.

Roomba Combo Essential har en elegant design med låg profil och ett rengöringssystem i 4 steg med justerbara inställningar för sugkraft och vätskemängd, en speciell v-formad Multi-Surface-borste, en sidoborste och en inbyggd golvmopp med mikropump, som alla samarbetar för att dammsuga och moppa hårda golv på en enda städomgång. Om man bara vill att den ska dammsuga tar man helt enkelt bort mopptrasan, så sätter Roomba Combo Essential i gång. Med 18 gånger högre sugkraft2 och en batteritid på 120 min. får kunderna den kraftfulla städningen de behöver.

De noga utvalda funktionerna som drivs av iRobot OS gör det möjligt att anpassa och automatisera kundernas städvanor. Man kan välja mellan tre sug- och vätskenivåer beroende på städjobbet. Funktionerna ”Förslag på städscheman” rekommenderar optimala städtider baserat på tidigare uppdrag och ”Städa när jag inte är hemma” låter Roomba Combo Essential börja städa automatiskt när kunden lämnar hemmet. Efter avslutad städning kan kunderna få detaljerade Clean-Map-rapporter via iRobot Home-appen, som visar hur roboten har städat och ger annan användbar information, som täckning och varaktighet för utförda uppdrag.

Priser och tillgänglighet

Roomba Combo Essential: 3 499 kr – På lager: början av maj 2024

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-enEeh1EPRA
Länk till YouTube-video: https://youtu.be/l8wiX_uBYoU

--

Följ iRobot på: 

Facebook
Instagram

--

För ytterligare information: 

Witt PR-avdelning
Mejl: presse@witt.dk 

--

1Baserat på global försäljningsdata (2023) 
2Jämfört med Roomba® 600-serien 
3Fungerar med Alexa, Siri och Google Assistant-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC. Siri är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder och regioner.

--

Om iRobot Corp. 
iRobot® är ett globalt hushållsrobotföretag som designar och bygger intelligenta robotar och smarta hemenheter som gör skillnad i ditt liv. iRobot introducerade den första Roomba 2002. Idag är iRobot® ett globalt företag som har sålt mer än 50 miljoner hushållsrobotar världen över. iRobots produktportfölj inkluderar teknologier och avancerade koncept inom rengöring, kartläggning och navigering. Ur denna portfölj bygger iRobots ingenjörer robotar och smarta hemenheter som förbättrar inomhusklimatet i hemmet och hjälper konsumenter med daglig städning. För mer information om iRobot®, besök www.irobot.se.

För iRobot-investerare
Vissa uttalanden i detta pressmeddelande, som inte är baserade på historisk information, är framåtblickande uttalanden som gjorts i enlighet med ”safe harbor”-bestämmelserna i ”Private Securities Litigation Reform Act” från 1995. Detta pressmeddelande innehåller uttryckliga eller underförstådda framtidsinriktade uttalanden om iRobot Corporations förväntningar på nya produktfunktioner, inklusive funktioner som ökar produktens prestanda över tid. Dessa uttalanden är varken löften eller garantier, utan är föremål för ett antal risker och osäkerhetsfaktorer, av vilka många ligger utanför vår kontroll, vilket kan leda till att faktiska resultat skiljer sig väsentligt från de som avses i dessa framåtblickande uttalanden. Befintliga och potentiella investerare varnas för att inte förlita sig i onödan på dessa framåtblickande uttalanden, som endast gäller från och med detta datum. iRobot åtar sig ingen skyldighet att uppdatera eller revidera informationen i detta pressmeddelande, vare sig som ett resultat av ny information, framtida händelser eller omständigheter, eller andra omständigheter. För ytterligare avslöjande av dessa och andra risker som iRobot står inför, se informationen i våra offentliga arkiv hos Securities and Exchange Commission inklusive, men inte begränsat till, vår senaste årsrapport på formulär 10-K.

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023