Vackert stjärnstoft från Södahl

När vintermörkret sänker sig över landet har vi verkligen chansen att utforska den vackra stjärnhimlen över oss.

Södahl Star Damast .

Och än en gång är naturen en stor inspirationskälla för Södahl, som nu kombinerar utsökt damastkvalitet med vackert stjärnstoft i en serie vackra dukar och servetter.

Under vintermånadernas djupa mörker kan vi ha turen att se Andromeda-galaxen; det mest avlägsna objektet som går att se med blotta ögat. Med de vackra Star-damastdukarna och -servetterna lanserar Södahl sin egen, vackra vintergalax. En fröjd för ögat – varje dag. 

Underbart fin damast

Det är den speciella damastvävningen, som med sin eleganta växelverkan mellan ljus och skuggor gör att det vackra Star-mönstret framträder i de annars enfärgade dukarna och servetterna – och samtidigt ger en fin finish.

Förutom himlen ovanför oss är stjärnmönstret inspirerat av den klassiska pappersstjärnan. Stjärnans vassa kanter mjukas upp i lekfulla upprepningar av stjärnan i olika storlekar som utmanar ögat – och ger ett raffinerat och modernt uttryck.

Julen står snart för dörren

Baserad på adventsstjärnor i papper är Södahls Star-duk och matchande servetter en garanterad succé på julbordet. Färgerna varmrött, mörkgrön och elegant offwhite, som ger en snötäckt look, passar också perfekt till högtiden – men gör sig fint i hemmet hela vintern.

Star-serien är gjord i 100 % bomullsdamastvävning och STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De lyxiga servetterna mäter 45 x 45 cm, medan duken finns i flera storlekar – de har dessutom behandlats med Södahls praktiska ytbehandling Staincoat. Star från Södahl lyser upp vintermörkret med vacker design och elegant finish.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023