Spännande nytt koncept på imm Köln

När imm Cologne slår upp portarna i januari kommer mässan att presentera ett helt nytt koncept, The Circles, som blir centrum för nätverkande, kunskapsdelning, utställning och avkoppling.

Foto: Koelnmesse

"Förra året utvecklade vi ett tema som passar perfekt med den tid vi lever i, med vårt Connecting Communities-koncept. Vi kommer att levandegöra detta centrala tema med ett intelligent och innovativt tillvägagångssätt som fokuserar på relevant innehåll och nya erbjudanden – detta är integrerat i våra planer”, säger imm Cologne-direktör Bernd Sanden.

Det är det nya mässkonceptet The Circles, som ska omsätta idéer till verklighet. The Circles är ett holistiskt förhållningssätt till ett i övrigt uppdelat mässformat, där element och platser hänger samman och för samman branschen i en ny mässupplevelse.

I The Circles kan du uppleva spännande och innovativa designinstallationer, inspirerande föredrag och informativa föreläsningar. Det kommer också att finnas cateringområden där det hela kan smältas i en informell miljö, vilket skapar en bra atmosfär för nätverkande.

"I år har vi etablerat ett innovativt mässformat med The Circles. Det är ett koncept vi verkligen tror på och vi vill fortsätta i den här nya riktningen vi har startat. Vi har överraskningar inom flera områden och vi vill ge dialogen mellan branschfolk en extra skjuts för att stärka den ytterligare. Samtidigt har vi gått igenom de paket vi erbjuder våra utställare och uppdaterat dem. Mässor utvecklas, och det här är ytterligare ett område där vi som arrangörer av imm cologne vill leva upp till vår roll som pionjärer", förklarar imm Colognes kreativa chef Dick Spierenburg.

De nya formaten är sammansatta för att möta de enskilda utställarnas behov. Konkret betyder det att imm Cologne har utvecklat ett brett utbud av paketlösningar för utställare, och nu erbjuder lösningar som vänder sig både till företag med stor mässbudget och de med mindre utrymme i budgeten.

Företag kan till exempel köpa lösningen Interior Platforms som erbjuder en designorienterad, öppen och komplett monterlösning. Dessutom går det att köpa ett All Inclusive-paket där mässan även sköter marknadsföringen. För företag som har höga krav på sin varumärkesidentitet kan Pure Galleries-formatet vara rätt lösning. Här erbjuds ett kompakt, kreativt format för företagets monter på mässan.

imm Köln kommer att hållas 12-16 januari 2025.

Läs mer här.

-IDL

Relaterat innehåll

19.07.2024Designbase.se

IT-kriminella tar inte semester

16.07.2024Designbase.se

Expert: Få kontroll över ditt IT-system innan semestern och undvik bedrägerier

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.se

Köpenhamn är en designmetropol

25.06.2024Designbase.se

Välkända och nya varumärken på Nordstil

25.06.2024Designbase.se

Marva Griffin Wilshire tilldelas hedersdoktor

25.06.2024Designbase.se

Vi är en produktutvecklingsavdelning och inköpspartner

24.06.2024Designbase.se

Kreativa processer i centrum för Helsinki Design Week 2024

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023