Porslin är viktigt

Porslin skapar sin alldeles egna stil

Foto: Rosenthal/Hamonoya

Porslin är centralt i skapandet av ett unikt och vackert dukat bord. Det är här du kan skapa ditt alldeles egna uttryck och det bidrar till att skapa ramarna för berättelsen och den atmosfär som behöver förmedlas.

Med 140 års erfarenhet av porslinstillverkning har Rosenthal befäst sitt rykte som ett av världens ledande varumärken inom dukning och inredning. Från de klassiska formerna till de mest innovativa mönstren och färgerna, varje porslinsbit från Rosenthal är ett konstverk i sig, skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Serien omfattar allt från det eleganta och minimalistiska till det djärva och konstnärliga och därmed kan alla skapa precis det uttryck i en dukning som de vill.

Brilliance Grand Air - enkel och elegant. Serien har ett minimalistiskt uttryck, samtidigt som den pressar normerna lite med sitt vackra och lätta blommiga uttryck som inbjuder till att fira vår och sommar.

Den schweiziska textildesignern Regula Stüdli står bakom blommotivet "Grand Air", och i serien finns alla sorters porslin som kan tänkas användas till ett snyggt dukat bord. Allt från tallrikar till kaffekanna.

Fleurs Sauvages bjuder in till en somrig atmosfär vid bordet. Serien designades även av Regula Stüdli utifrån naturens vilda blommor. Serien innehåller allt från sockerskålar till salladsskålar, så du kan skapa ett vackert uttryck.

Fleurs des Alpes – Här kombineras en minimalistisk design med vackert dekorerade alpblommor och med de många designerna kan bordet få ett intressant och lekfullt uttryck.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Det vackert dukade bordet

Vacker design, funktionalitet, nya trender och spännande färger möts på det vackert dukade bordet. Här kan du täcka upp med rå keramik, pastellfärgade fina tallrikar och glas gjorda av återvunnet material, för det handlar om att skapa ett personligt uttryck – i butikerna och i hemmet, där allt från tallrikar och glas står med bestick och textilier och spännande designelement som vaser, ljusstakar med mera som kan stå som kronan på verket. Men det vackert dukade bordet innehåller även funktionella och estetiska serveringsfat, skålar och tillbehör.

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponsrad

Porslin är viktigt

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponsrad

Ett minimalistiskt nordiskt uttryck

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponsrad

Microplanes smukke 2-i-1 trøffeljern

27.04.2022Hamonoya ApS

Sponsrad

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023