Nya stjärnskott från Medusa Copenhagen

Ända sedan 1997 har Maj-Britt och Rie Bidstrup - formgivarna bakom tillika grundarna av Medusa Copenhagen - skapat ett unikt universum av vackra och roliga figurer.

Just nu hämtar de inspiration långt ute bland planeterna i vårt eget universum och presenterar en båda humoristisk och hjärtvärmande tolkning av de 12 stjärntecknen. 

Medusa Copenhagens värld omfattar allt från praktisk service till ett kreativt ymnighetshorn av festliga färger och älskvärt udda existenser som framkallar lika knasiga leenden. När vi nu går in i mars månad bjuds en rad nya, fantasifulla figurer in i Medusa-familjen. Det händer när varumärket lanserar en underfundig utgåva av oss alla – med 12 fantasifulla stjärnteckenfigurer.

Handgjort horoskop

Mars månad är uppkallad efter den romerska krigsguden Mars. Planeten mars är ödets planet för de viljestarka vildhjärnorna som är födda i Vädurens tecken, men som också är kända för sin generositet och förmåga till engagemang. 

Driv och passion är annat som vädursfiguren utstrålar, och tillsammans med både frihetssökande vattumän och stolta lejon kommer väduren utan tvekan att falla för Medusa Copenhagens hjärtvärmande och handgjorda tolkning av stjärntecknen.

Handgjuten känsla

Fån den livsglada, varma oxen till den fantasifulla och känsliga kräftan har figurerna all sina helt unika kännetecken. Och även om stjärnteckenfigurerna bara mäter 13 cm på höjden, så utstrålar de massor av både poesi och charm. 

Alla varumärkets figurer är tillverkade i polyresin – och alla figurerna är helt unika. För som det heter hos Medusa Copenhagen är det finurliga universumet format med hjärta, handgjutet med känsla och handmålade med glädje.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023