Hotel Normann

För Hotel Normann har Normann Copenhagens huvudkontor helt förvandlats för att simulera inredningen av ett fullt fungerande, inspirerande designhotell, där varje rum och område berättar en ny historia.

Från Hotel Normann.. Foto: Normann Copenhagen

30 nya design och massor av upplevelser. Hotel Normann lanserades under 3daysofdesign, men fram till slutet av hösten kan alla besöka "hotellet" och låta sig inspireras. 

Välkommen till Hotel Normann. Hotel Normann sträcker sig över tre våningar och flera rum, som var och en definieras av sin egen starka visuella identitet. Genom att kombinera en kuraterad blandning av Normann Copenhagens ikoner och klassiker med ett brett utbud av nya design som lanserades under designfestivalen, är rummen utformade för att visa den mångfald av möjligheter som erbjuds av designmärkets kollektion. 

Foto: Normann Copenhagen

Foto: Normann Copenhagen

Foto: Normann Copenhagen

Foto: Normann Copenhagen

Foto: Normann Copenhagen

En fördjupad hotellupplevelse 

Hotel Normanns entré på gatunivå tar gästerna in i en välkomnande lobby med reception och en kuraterad designbutik med unika föremål och särskilt utvalda designer. 

Härifrån inbjuds besökare att kliva in i Courtyard & Lounge, ett område som suddar ut gränserna mellan inomhus- och utomhusmiljöer och uppmanar besökare att koppla av och njuta av en uppfriskning i varumärkets nya kollektion av utomhusmöbler, som presenteras för första gången under evenemanget. 

Hotellet erbjuder totalt åtta rum fördelade på första och andra våningen. Dessa inkluderar lyxiga sviter och eleganta dubbelrum, var och en designad med sin egen unika prägel, vilket illustrerar kollektionens förmåga att tillgodose alla gästers behov, stilar och preferenser. 

På Hotel Normann kan besökare upptäcka olika inspirerande hotellområden. 

På första våningen kan gäster koppla av i Burra Lounge eller det fullt fungerande och bemannade Pind Café, båda namngivna efter nya stolkollektioner som är väl representerade i inredningen. 

På andra våningen kan gäster uppleva Rope Lounge, uppkallad efter varumärkets klassiska och bästsäljande Rope Sofa, eller The Purple Club, en imitation av en hotellnattklubb inbäddad i olika nyanser av lila. 

Förbinder människor och utrymmen 

"Vi är glada att välkomna besökare att utforska Hotel Normann. Med sin unika design som sträcker sig över flera våningar och talrika rum hoppas vi inspirera besökare med vår noggrant kuraterade, inkluderande inredning som visar det många möjligheter och den stora omfattningen av vår kollektion genom en enastående utställning", säger Jan Andersen, VD för Normann Copenhagen. 

"Hotel Normann-utställningen understryker vår varumärkesfilosofi, 'Connecting People and Spaces', och illustrerar hur den breda kollektionen av både nyheter och klassiker gör just detta: förbinder människor och utrymmen". 

Öppet för alla 

Hotel Normann är öppet för alla under sommaren och hösten. Med sitt centrala läge i Köpenhamn, bara 100 meter från Strøget, presenterar Hotel Normann en fördjupande och inspirerande atmosfär, vilket gör det till en måste-se destination om man är i närheten och söker inspiration och nyskapande. 

-PF 

mer av...

05.12.2023Designbase.se

Hos Christmasworld är grönt det nya rött, guld och glitter

05.12.2023Designbase.se

Fäll ihop

05.12.2023Designbase.se

Kärlek och bra råvaror

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023