Hållbara textilier

Även om badrummet ofta är det minsta rummet i hemmet, bör dess betydelse inte underskattas, och en bra - och dessutom enkel - plats att börja inredningen är med handdukarna. Det är en av anledningarna till att blomus kan presentera ett omfattande urval av just handdukar, nu med ett extra tillskott i form av en tung och lyxig frottévariant med fransar i en smal kant i varje ände. Den här lilla, eleganta design-detaljen har gett handduken dess namn, Frino.

Foto: Blomus

Som gäller alla andra handdukar från blomus, är Frino designad med ett dubbel fokus på både mjukhet och absorptionsförmåga. Handdukarna, som är tillverkade i en märkbart tung och stadig GOTS-certifierad bomull, finns i åtta olika färger, vilket ger de bästa möjligheterna att hitta just den nyansen som passar ditt badrum. 

Möjligen är disktrasor och kökshanddukar inte det allra första som uppgraderas när köket ska få en make-over, men ta inte fel! Kvalitativa kökstextilier kan vara precis det som behövs för att sätta pricken över i:et. 

De nya kökstextilierna med hög absorptionsförmåga från blomus är designade med block av färgade ränder av tyska Frederike Martens, som med de nya disktrasorna och kökshanddukarna gärna ville addera lite lyx till de dagliga rengöringsplikterna i köket. 

Kökstextilierna, som fått namnet Gano, består av fyra set i olika färgkombinationer. Alla är för tvättade på förhand för att förhindra krympning vid tvätt och är självklart GOTS-certifierade. 

www.blomus.com 

-PF

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

14.06.2024Designbase.se

Formland: Ett universum av upplevelser och en inspirationskälla

13.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Bredgade är fortfarande Bredgade

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023