Formfulländad förändring från BITZ

Kusintha betyder förändring, och med Kusintha-serien levererar BITZ inte bara vackra produkter i genomfärgat glas, man bidrar också till att skapa förändring i några av världens fattigaste länder. Höstens Kusintha-nyheter består av eleganta serveringsfat och trendiga caféglas.

Foto: F&H Group A/S

Rent dricksvatten, skydd av grödor och fokus på barns möjligheter att gå i förskolan och skolan. Det är nyckelfrågor för Kusintha. I Nairobi har man nu inlett ett samarbete med organisationen Good Hope Village, som bland annat driver en skola för föräldralösa barn.

Glasklara fördelar 

Ett vackert fat framhäver både dukningen och de läckra snacksen, salladerna eller det saftiga köttet som serveras på det. Och med Kusintha från BITZ bidrar alltså ett vackert estetiskt val samtidigt till bättre möjligheter för bland annat hemlösa barn.

De nya eleganta serveringsfaten i sodakalkglas finns både i rektangulärt och runt utförande, båda med ett utsökt mönster. Det rektangulära fatet har måtten L 38, B 14 och H 3 cm, medan det runda fatet har måtten Diam. 30 och H 3 cm.

Vacker genomfärgad kvalitet

Faten finns i en vacker genomfärgad blå, grön eller amber version. Detsamma gäller de nya caféglasen, som dessutom finns i klarglas. De smarta glasen kan staplas, rymmer 38 cl och tål både varm och kall dryck.

Så njut av eftermiddagssnacks med en kopp te, iskaffe eller ett glas flädersaft med nyheterna från BITZ. Eller ta en kopp varm choklad en kylig höstkväll. Oavsett vad du föredrar är BITZ garanten för en look som är stilfull samtidigt som den skapar en mysig atmosfär.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023