Villa Styles bekänner kreativ färg

Villa Styles vinkar adjö till vintern med söta, underfundiga vaser och fantasifullt formade ljusstakar. Med de spännande vaserna och ljusstakarna sprider Villa Styles inte bara massor av färgglädje, utan ger även hemmet en kreativ edge.

Fina hemtillbehör med en klassisk nordisk look med en twist av internationella trender – det är Villa Collection Denmark. Med Villa Styles adderar varumärket nu ytterligare ett lager av trendiga, lekfulla och underfundiga hemtillbehör för att hjälpa till att ge hemmet en unik och vacker atmosfär.

Vaser med näbb

Den roliga, randiga vasen har en helt egen personlighet. På håll ser den ut som en vas bland andra, men när du kommer nära berättar den en annan historia. Med sin lilla näbb och graverade ögonfransar ser vasen nästan ut som en söt sagovarelse som sprider glädje och värme i hemmet.

Vasen finns i färgerna blått, grönt, brunt och gult och finns i två storlekar, vilket gör att den kan placeras både i fönstret, på en hallmöbel eller på soffbordet. Den stora vasen har måtten 12 x 11 x 34 cm, medan den lilla har måtten 11,5 x 10 x 26 cm.

Full fart framåt

De nya ljusstakarna från Villa Styles kännetecknas av massor av färg och form. De båda rörformade vaserna, som båda har måtten 6 x 5 x 21 cm, leker med lager på lager-effekter och spännande färgkombinationer.

Den tredje modellen av de nya ljusstakarna har istället fått en mängd organiska, runda former. Denna variant har måtten 6 x 5 x 18 cm och finns i färgerna grönt eller creme med rosa detaljer – och som alltid har de färgglada nyheterna från Villa Styles skapats för att förstärka känslan av glädje i hemmet.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023