Villa Collection Denmark låter LED-solen lysa

Den nya stilrena LED-lampan från Villa Collection Denmark liknar nästan en liten sol med sin vackra runda form och sitt varma sken. Med andra ord matchar designen fullt ut lampans hållbarhetsprofil – eftersom den har en inbyggd solladdare.

Villa Collection Denmark LED-lampa.

Både diskret och dekorativ. Villa Collection Denmarks nya LED-lampa är i all sin enkelhet ett klassiskt uttryck för skandinavisk design, som lyckas kombinera avslappnad naturlighet med säker elegans. Lampan är även både tidlös och väldigt modern i sin design och med sina hållbara och smarta solpaneler.

Varm och kraftfull

Den fina runda lampan ger ett runt, varmt, vitt ljus. LED-lampans form och storlek gör att den kan användas som ett dekorativt inredningselement överallt i bostaden. Dessutom kan lampan användas utomhus och den levereras med ett spett för att fästa lampan utomhus.

Villa Collection Denmarks nya LED-lampa är IP44-godkänd. IP-klassificeringen är en internationell standard som påvisar graden av inträngningsskydd och med ett IP44-godkännande är lampan till exempel väl skyddad mot vattenstänk.

Ladda upp för mys

Det tar 8 timmar i fullt dagsljus att ladda upp lampan och sedan kan den lysa i 6 timmar. Lampan levereras i en förpackning med två stycken och de finns i tre storlekar – med en diameter och höjd på 20 x 20 cm, 25 x 25 cm respektive 30 x 30 cm.

Oavsett om man laddar upp till fredagsmys inomhus eller en ljum vårkväll utomhus kan man med fördel låta den nya LED-lampan sätta stämningen – som en liten solstråle som skapar glädje och mys.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023