Victoria: nästa generations blandningsskålar från Rosti

Rosti återlanserar nu Victoria-skålen i nya, trendiga färger. Det är Jacob Jensen Design som står bakom formgivningen av Victoria, som utmärker sig med sin tidlösa design och sin obestridliga kvalitet. Som nästa generations blandningsskålar.

Det går inte att ta miste på inspirationen. Victoria är skapad med en tydlig utgångspunkt – och med stor respekt för –Margrethe-skålens ikoniska design, och i likhet med den berömda Rosti-klassikern är den nya generationen blandningsskålar unik – både när det gäller den höga kvaliteten och det starka fokuset på funktionalitet.

Liknar varandra men det finns skillnader

Även om Victoria-skålen delar formspråk med sin ikoniska förebild och på en övergripande nivå har samma uttryck som i snart 70 år har bidragit till att göra Margrethe-skålen till en nordisk designklassiker, så har den sina egna, unika detaljer.

På Victoria-skålen har man till exempel gjort skålens sidor, pipen och det ergonomiska handtaget ännu starkare, och handtaget har också fått ett praktiskt hål som skålen kan hängas upp i. Dessutom har skålens botten fått två avrinningskanaler som gör att vattnet kan rinna ut när skålen diskas i diskmaskin.

Otroligt vackra färger

Rostis produkter kännetecknas av enastående kvalitet och fantastisk funktionalitet. Detsamma gäller förkärleken för snygg design och sprudlande färger, och Victoria är inget undantag. Skålen finns därför både i de klassiska färgerna Red, White samt Black och i trendiga färger som Dusty blue, Nordic green, Humus och Curry.

Victoria by Jacob Jensen Design finns i tre storlekar som rymmer 2, 3 respektive 4 liter. Skålarna kan köpas var och en för sig eller som ett set som innehåller antingen alla tre skålarna eller med två skålar på 2 och 3 liter. Den nya starkare generationen rörskålar kommer naturligtvis med fem års garanti.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023