Vi spenderar allt mer tid i köket

Kvik presenterar Antitrendrapporten

Foto Kvik.

Coronapandemin har förstärkt trenden att vi spenderar allt mer tid i köket. En tredjedel av befolkningen spenderar 3–4 timmar eller mer i köket per dag. Samtidigt ägnar 7 av 10 mindre än en timme på att laga mat. Det visar Antitrendrapporten, en rapport om hur vi använder våra kök som tagits fram av tillverkaren Kvik baserat på bland annat en undersökning genomförd av YouGov. 

40 procent av de svarande i undersökningen anger att köket är platsen för att umgås med vänner och familj (13 procent umgås digitalt med familj och vänner i köket och 41 procent umgås fysiskt). 16 procent använder köket som arbetsplats och omkring 70 procent kommer att fortsätta arbeta hemma även efter pandemin.

Relaterat innehåll

21.08.2025Witt Denmark A/S

Sponsrad

The Craft Collection™ från Sage: När espresson förtjänar det bästa

14.08.2025Designbase.se

Adelante fortsätter att växa

01.08.2025Witt Denmark A/S

Sponsrad

Rent vatten i varje klunk – BRITA:s nya filterflaskor filtrerar när du dricker

22.07.2025Witt Denmark A/S

Sponsrad

Gamechanger från iRobot: Roomba® Max 705 Combo – deras mest avancerade 2-i-1-robot hittills!

21.07.2025Designbase.se

Kändiskock lanserar ny kökskollektion

07.07.2025aida a/s

Sponsrad

Är det här det nya sättet att servera glass på?

26.06.2025Witt Denmark A/S

Sponsrad

Oberoende tester visar: BRITA:s bästa filter kan minska PFAS med upp till 80 %

10.06.2025Designbase.se

Peugeot revolutionerar användningen av salt

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023