Vi spenderar allt mer tid i köket

Kvik presenterar Antitrendrapporten

Foto Kvik.

Coronapandemin har förstärkt trenden att vi spenderar allt mer tid i köket. En tredjedel av befolkningen spenderar 3–4 timmar eller mer i köket per dag. Samtidigt ägnar 7 av 10 mindre än en timme på att laga mat. Det visar Antitrendrapporten, en rapport om hur vi använder våra kök som tagits fram av tillverkaren Kvik baserat på bland annat en undersökning genomförd av YouGov. 

40 procent av de svarande i undersökningen anger att köket är platsen för att umgås med vänner och familj (13 procent umgås digitalt med familj och vänner i köket och 41 procent umgås fysiskt). 16 procent använder köket som arbetsplats och omkring 70 procent kommer att fortsätta arbeta hemma även efter pandemin.

Relaterat innehåll

20.09.2024Designbase.se

Formex blev en succé

19.09.2024Designbase.se

Detaljhandeln inspirerad av rymden

17.09.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Zone Denmark-nyhed: Her er gaven, der helt sikkert kommer i brug!

13.09.2024J.A Sundqvist AB

Sponsrad

Höstnyheter 2024

09.09.2024F&H Group A/S

Sponsrad

HOLMs jubileumsfirande med spännande utformning och god smak

06.09.2024F&H Group A/S

Sponsrad

FRÅN KÖK TILL SOFFBORD MED BLOMSTERBERGS

05.09.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Upptäck BergHOFF – Prisbelönta köksprodukter från Belgien

02.09.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Den perfekta julklappsidén: OXO Barware för gott julvin och läckra nyårscocktails

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023