Vi spenderar allt mer tid i köket

Kvik presenterar Antitrendrapporten

Foto Kvik.

Coronapandemin har förstärkt trenden att vi spenderar allt mer tid i köket. En tredjedel av befolkningen spenderar 3–4 timmar eller mer i köket per dag. Samtidigt ägnar 7 av 10 mindre än en timme på att laga mat. Det visar Antitrendrapporten, en rapport om hur vi använder våra kök som tagits fram av tillverkaren Kvik baserat på bland annat en undersökning genomförd av YouGov. 

40 procent av de svarande i undersökningen anger att köket är platsen för att umgås med vänner och familj (13 procent umgås digitalt med familj och vänner i köket och 41 procent umgås fysiskt). 16 procent använder köket som arbetsplats och omkring 70 procent kommer att fortsätta arbeta hemma även efter pandemin.

Relaterat innehåll

11.02.2025Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Perfekt 3-i-1 komfur - til det lille køkken … eller hvis du bare vil pladsoptimere

05.02.2025J.A Sundqvist AB

Sponsrad

Inspirerande vardagsfavoriter

22.01.2025Designbase.se

En gastronomisk upplevelse

20.01.2025J.A Sundqvist AB

Sponsrad

Vårnyheter 2025

08.01.2025Hippie de Luxe

Sponsrad

Hippie de Luxe ställer ut på Scandinavian deSign

02.01.2025Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt Denmark förvärvar distributionen av Outdoorchef-produkter i den nordiska marknaden och UK

21.11.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Termosnyhet från Zone talar till tidsandan

15.11.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Revolutionera din juiceupplevelse – Möt Witt by Kuvings AUTO10

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023