Varför välja Smith&Køster?

Hudvård med omtanke

Foto: Smith&Køster

I en tid då många letar efter renare och miljövänligare alternativ kommer Smith&køster med hudvårdsprodukter som visar deras kärlek och passion för det naturliga. Bakom Smith&Køster står mamma och dotter som startade tillsammans för 4 år sedan med önskan om ett litet vägstall, till idag där produktion och lager finns i lite större lokaler, i vacker lantlig miljö. Vårt uppdrag är att skapa hudvårds- och friskvårdsprodukter som inte bara tar hand om huden, utan även tar hänsyn till miljön – det kallar vi hudvård med omtanke.

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Vi erbjuder ett brett utbud av handgjorda danska friskvårdsprodukter som inkluderar allt från fotbadsalt, kroppsskrubb, hårvårdsprodukter, badbomber, duschångare, handtvål, sojaljus och mycket mer. Varje produkt är designad för att skämma bort och ge näring åt huden samtidigt som den främjar en känsla av välbefinnande. Produkterna är baserade på naturliga ingredienser med råvaror av bästa kvalitet, och utan onödiga tillsatser och flera av produkterna är veganska och med ekologiska råvaror.

Utvecklingen fortsätter – vi älskar att lägga tid på att göra de bästa och mest naturliga produkterna som inte bara är bra för dig, utan också för miljön och vår gemensamma framtid. Vår resa har bara börjat – Vill du följa med oss?

Se vår produktkatalog här

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Formland autumn 2024 - ett universum av upplevelser

Utställare och köpare shoppar, nätverkar och delar kunskap och besökarna kan pyssla med trendinstallationer, föreläsningar, workshops och event när MCH Messecenter Herning slår upp portarna till Formland Autumn kl 17-19. augusti.

Formland kan denna gång fira sitt 40-årsjubileum och mässa nr 80, och det kommer att ske med 10 koncepthallar, fler än 400 danska och utländska utställare och över 50 föreläsningar, workshops och event som hjälper till att föra samman inrednings- och designbranschen, och som ger återförsäljare ny inspiration och kunskap de kan ta med sig hem. På Formland finns inget övergripande tema, eftersom det till stor del handlar om livsstil över områdena. Därför innehåller programmet ett veritabelt ymnighetshorn av estetiska och kreativa nyheter inom områden som "Interiör", "Matsal", "Trädgård", "Utomhus", "Smak" och det helt nya "Smycken".

Vi tittar på trenden, denna gång kallad "Maison Ikigai", som hämtar inspiration från en japansk filosofi och ordet ikigai, som är en kombination av Iki (att leva) och Gai (värden, värde eller förnuft), vi har tagit en prata med Anette Eckmann om hennes evenemangsområde "Farm Living - Mysig lantjul", så ger vi en bra överblick över de många spännande och lärorika föreläsningarna på Speak Up-scenen. Så se fram emot att bli inspirerad...

17.06.2024Smith&Køster

Sponsrad

Think zero waste – Think Smith&Køster

14.06.2024Smith&Køster

Sponsrad

Varför välja Smith&Køster?

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023