Think zero waste – Think Smith&Køster

Vill du vara med i vår zero waste-våg?

Foto: Smith&Køster

Smith&Køster utvecklar och producerar hud- och hårvårdsprodukter i Danmark, inklusive nolla avfallsprodukter. Zero Waste betyder egentligen noll avfall, så vi måste titta på vad vi kan göra för att ta hand om de resurser vi har. Lite har också sin plats i vardagen, därför kan en enkel förändring i vardagen vara våra vårdprodukter.

Möt schampo- och balsambaren

Vår schampobar och balsambar är för dig som vill minska användningen av plast i vardagen, utan att kompromissa med vården av ditt hår. Vi använder råvaror av god kvalitet för att säkerställa att du får den bästa produkten. När vi utvecklar produkter utvecklar vi först och främst åt oss själva – på så sätt säkerställer vi dig det bästa! Hårprodukterna är plastfria, veganska och godkända inom CG-metoden. Hårprodukterna kräver ingen tillvänjning då de är PH-balanserade, fria från sulfater SLS/SLES, parabener och silikon. Serien består av tre varianter – Moisture, Protein och Neutral.

Förutom schampo och balsam producerar vi en rad andra produkter under samma kategori.

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Råvara med omsorg

Vi använder råvaror som inte bara är naturliga, utan som odlas och utvinns på ett sätt som gynnar miljö, samhälle och människor. Vi använder doft från eteriska oljor, som kommer från extrakt av växter, örter och träd. Alla våra tvålar är givetvis 100% handrörda och handskurna.

Vi använder så mycket råvaror som möjligt från Danmark och gärna lokalt. Alla råvaror kan dock inte produceras i Danmark, varför vi vill köpa råvaror där det är meningsfullt.

Vår kokosolja kommer från Tanzania, där vi stöttar ekologiska bönder. Vi tar därför emot produkten i sin renaste form för vår tillverkning av handgjorda produkter.

Ta del av att använda produkter som inte bara är bra för dig, utan vår gemensamma framtid.

Se vår produktkatalog här

Schampo bar
Plastfri

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Formland autumn 2024 - ett universum av upplevelser

Utställare och köpare shoppar, nätverkar och delar kunskap och besökarna kan pyssla med trendinstallationer, föreläsningar, workshops och event när MCH Messecenter Herning slår upp portarna till Formland Autumn kl 17-19. augusti.

Formland kan denna gång fira sitt 40-årsjubileum och mässa nr 80, och det kommer att ske med 10 koncepthallar, fler än 400 danska och utländska utställare och över 50 föreläsningar, workshops och event som hjälper till att föra samman inrednings- och designbranschen, och som ger återförsäljare ny inspiration och kunskap de kan ta med sig hem. På Formland finns inget övergripande tema, eftersom det till stor del handlar om livsstil över områdena. Därför innehåller programmet ett veritabelt ymnighetshorn av estetiska och kreativa nyheter inom områden som "Interiör", "Matsal", "Trädgård", "Utomhus", "Smak" och det helt nya "Smycken".

Vi tittar på trenden, denna gång kallad "Maison Ikigai", som hämtar inspiration från en japansk filosofi och ordet ikigai, som är en kombination av Iki (att leva) och Gai (värden, värde eller förnuft), vi har tagit en prata med Anette Eckmann om hennes evenemangsområde "Farm Living - Mysig lantjul", så ger vi en bra överblick över de många spännande och lärorika föreläsningarna på Speak Up-scenen. Så se fram emot att bli inspirerad...

17.06.2024Smith&Køster

Sponsrad

Think zero waste – Think Smith&Køster

14.06.2024Smith&Køster

Sponsrad

Varför välja Smith&Køster?

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023