Vackra vårfärger från Bastian

Vi går mot ljusare tider. Solen går redan upp lite tidigare och ner lite senare. Snart är det dags för vårstädning, och Bastian har precis de snygga textilier som behövs för att ge köket ett lyft.

Oavsett om du gillar helt nya färger eller mer klassiska kulörer.

Vår är lika med liv, ljus och en ny början, och det gäller även för hemmet. Vårstädning handlar nämligen inte bara om att få skurat golvet ordentligt och torka bort damm och spindelväv i hörnen, det handlar också om att fräscha upp hemmet. Bastians våruniversum erbjuder massor av fina saker, grundläggande köksutrustning som enkelt blåser nytt liv i kök-allrummet.

Romantisk vår

Det finns både nyheter och nostalgi i luften när Bastian lanserar läckra textilier i form av till exempel förkläden, kökshanddukar, grillhandskar och grytlappar i vackra, mjuka vårfärger.

I vår kan du skämma bort ditt kök och dig själv med funktionella och vackra textilier i de nya romantiska färgerna Ash Rose, Lavender Blue och Fungi Brown, som för tankarna till de gamla goda tiderna hemma i mormors kök - och som ändå ger köket ett modern lyft.

Bastians grundfärger

Om du hellre föredrar den mer nedtonade, nordiska designstilen, kan du naturligtvis även få Bastians vackra textilier i grundfärgerna svart, grafit, ljusgrå och olivgrönt – för en enkel och elegant look.

Oavsett vilken färg du väljer är både Bastians design och kvalitet alltid i topp. Textilierna är tillverkade i 100 % ren, ny bomull och märkt med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - vilket garanterar att textilierna har testats och inte innehåller några skadliga ämnen.

Mer av...

05.03.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Fler färger och känslor från Hoptimist

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023