Vackra modeller med runda former från Lyngby Glas

Trots sina mjuka, rundade former har serien Palermo från Lyngby Glas massor av detaljer som sticker ut. Det återspeglas i allt från den exklusiva guldkanten till räfflingen, som samtidigt ger glasen en fantastisk vintagelook och modern design med en twist

Massor av stil med en elegant glimt i ögat. Det är symbolen för Palermo-serien från Lyngby Glas, som med sin raffinerade, räfflade design lyfter alla drinkar till att också vara en njutning estetiskt. Nu lanseras tre nyheter i serien, närmare bestämt ett nytt Gin & tonic-glas, ett nytt cocktailglas samt en vacker Palermo-karaff.

Smakfulla tillägg

Läsk, saft eller bubblande mineralvatten med några isbitar. Den nya Palermo-karaffen passar till allt och presenterar sitt innehåll på ett vackert sätt, oavsett om den står på terrassen en vacker sommardag eller som ett vackert tillägg på middagsbordet en mysig vinterkväll.

För liksom övriga delar i Palermo-serien speglar karaffens fina fasetter ljuset och glasets innehåll och understryker elegant det smakfulla uttrycket.

Drycker eller desserter

De eleganta glasen är en njutning i sig själva, som dessutom erbjuder en mängd möjligheter att servera underbara frestelser. Iskalla drycker, vackra cocktails eller supergoda desserter – Palermo-glasen är perfekta för allt.

Det nya Palermo Gold Gin & tonicglaset rymmer 65 cl, medan det nya cocktailglaset rymmer 31,5 cl.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023