Vackra ljuslyktor med karaktär från Villa Collection Denmark

När dagarna blir längre och de första vårtecknen dyker upp, går tankarna till de ljusa, varma sommarkvällarna. Och just då välkomnar Villa Collection Denmark Alia och Ancona - två nya serier av vackra lanternor som ger både ljus och trivsel utomhus.

Foto: F&H Group

Lyktorna skapar en stämningsfull belysning som signalerar att det är dags att flytta ut utomhus, njuta av den blommande omgivningen och de ljumma kvällarna som våren och sommaren för med sig - och med serierna Alia och Ancona kan du sätta en personlig prägel på din utemiljö genom lyktornas olika uttryck.

Naturlig skönhet
Alia är en handgjord bambulykta från Villa Collection Denmark som kastar ett mjukt, inbjudande ljus i trädgården, på terrassen eller vid ytterdörren. Den är tillverkad av FSC®-certifierad bambu (FSC-C166612), som med sin naturliga charm ger en känsla av äkta lugn utomhus. 

Alia-lyktan finns i två storlekar och två färger: naturell och mörkgrön. För den mörkgröna versionen används en vattenbaserad färg för att säkerställa hållbarhet. Varje lykta har också en insats av solitt glas för att skydda lågan och ett praktiskt handtag för att du enkelt ska kunna ta den med dig.

Snygg design
För dig som letar efter en annan stil är Ancona-lyktan från Villa Collection Denmark ett mer distinkt val med sin rena och robusta design, skapad av den kända designduon Steffensen & Würtz. 

Ancona-lyktan är tillverkad av galvaniserat stål med en elegant svart finish och ett lock som är lätt att ta bort och sätta tillbaka. Den har också slitstarkt borosilikatglas och ett handtag som gör det enkelt att flytta runt lyktan och skapa en mysig atmosfär var som helst.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023