Vackra kurvor från Villa Styles

Med Villa Styles har Villa Collection Denmark skapat en supertrendig kollektion av moderna hemtillbehör som med form- och färgglädje sätter ny färg på hemmet. Nu lanserar vi en serie vackert välvda korgar och vaser i papper.

Den nordiska inredningsstilen har alltid varit bra på att föra in naturen i hemmet. Det gäller även nyheterna från Villa Styles, som är handgjorda i ett vackert material som kallas papperssnöre. Det är starkt, hållbart och gjort av tvinnande pappersremsor.

Gyllene nyanser

Vackra, gyllene och naturliga nyanser – med en läcker touch av sprudlande färger. Med nyheterna från Villa Styles får hemmet ett naturligt inslag med både edge och färg. Det gäller till exempel vasen med naturfärgad fot, som finns i antingen ljusgult eller grönt papperssnöre och som har måtten 17 x 28 cm.

Om du gillar runda former och mer dämpade färger, lanserar vi även en vas med måtten 21 x 21 cm, som finns i brunt eller naturfärgat papperssnöre. Vasen passar perfekt i allt från hallen till en nisch i vardagsrummet.

Både bred och hög kvalitet

För stickningen, småsaker eller pynt. De nya korgarna från Villa Styles har många användningsområden. Oavsett om du föredrar den breda korgen med fot i rött papperssnöre med måtten 37 x 18 cm, eller föredrar de höga, smala versionerna.

Höga och smala är både korgen i mörkrosa papperssnöre med måtten 18 x 35 cm, och den naturfärgade korgen med topp i gult papperssnöre med måtten 22,5 x 38 cm – och som i likhet med resten av Villa Styles är de skapade för att ge hemmet en glad och färgstark edge.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023