Vackra färgnyanser från Lyngby Glas

Sydländsk sommarsol, lata eftermiddagar under färgglada parasoller och vackra, varma kvällar där ljus och färger flimrar förbi, medan sällskapet njuter ett glas vin. Lyngby Glas fångar stämningen med glasserien Valencia.

Med sin mycket speciella look fångar Valencia ögat när en karaff med vatten serveras en skållhet sommardag eller ett glas vin på terrassen eller balkongen. De senaste produkterna i den vackra och färgglada serien är vackra vattenglas på fot, klassiska vinglas samt vackra karaffer och skålar.

Pärlemorskimrande skönhet

Valencia är tillverkad i tjockt och genomfärgat glas med massor av pyttesmå, täta bubblor som nästan för tankarna till ett glas bubblande champagne. Under tillverkningsprocessen fördelas bubblorna slumpmässigt i glasmassan – vilket gör att varje produkt i serien är unik.

Skålarna finns i två storlekar med en diameter på 8 eller 13 cm. De är perfekta för servering av allt från frukost och frukt till chips, oliver och andra snacks. Den vackra karaffen är perfekt för sommarens flädersaft, vatten eller vin och rymmer 1,1 l.

Bubblande glädje

Det vackra vattenglaset på fot rymmer 37 cl, medan vinglaset rymmer 26 cl. De finns som skålar och karaffer i de fyra glittrande färgerna amber, grön, blått och rosa, som kan kombineras på en mängd olika sätt – och som får varje bord att lysa upp i glädje och fest.

Valencia från Lyngby Glas är inte bara en stämningshöjare, vars bubblor spelar över sällskapet i ett vackert, färgat skimmer, utan gör det också enkelt att vara värd eftersom serien tål maskindisk.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023