Vackert våffelvävning från Södahl

Waffle Kitchen Towel från Södahl är sinnebilden av avslappnad vardagslyx och matchar en naturlig och opretentiös livsstil perfekt. Kökshanddukarna med den vackra våffelväven är gjorda för att användas – och de blir bara vackrare med tiden.

Södahl Waffle Kitchen Towel.

Med de våfflade kökshanddukarna från Södahl ”back to basic” och hyllar den enkla skönheten. Den skönhet som finns i textiliernas struktur och kvalitet, och som i Södahls fall naturligtvis innefattar att handdukarna är tillverkade med både hälso- och miljöhänsyn i åtanke.

Vackrare med tiden

Med sin exklusiva garnfärgade ton i ton-vävning har Södahls Waffle Kitchen Towlel en läcker vardagslook, som bara blir vackrare med tiden och får det rätta, avslappnade utseendet.

Handduken är samtidigt unik i sin struktur, men diskret i sitt uttryck. Det gör att den ger köket en underbar atmosfär av mys och avslappnat överdåd.

Nordisk enkelhet

Södahls Waffle Kitchen Towel har måtten 50 x 70 cm. Den passar in perfekt i det enkla nordiska köket och finns i de vackra höstfärgerna Grey, Dusty pine och Beige. 

Handdukarna är gjorda i läcker 100 % bomullskvalitet som är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad och därmed testad för kemiska ämnen som kan vara skadliga för vår hälsa. OEKO-TEX® är världens ledande hälsomärkning för textilier och känns igen på märket ”Trust in textiles”.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023