Vacker servis från Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark kan nu presentera nya medlemmar i Evig-familjen. En liten skål och ett elegant serveringsfat som gör varje måltid till en fröjd för ögat är de senaste tillskotten i den vackra porslinsserien.

Foto: F&H Group

De nya medlemmarna i Evig-serien är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande, vilket säkerställer att maten får den uppmärksamhet den förtjänar. Villa Collection Denmark förstår att små detaljer kan göra stor skillnad och vill förvandla enkla måltider i vardagen till något speciellt.

Full av möjligheter
Den nya skålen är ett bra exempel på hur något så enkelt som att servera tillbehör kan bli ren njutning. Den reaktiva glasyren ger skålen en individuell touch, med variationer i färg och yta som ger skålen en charmig karaktär. Skålen är ett perfekt val för att servera allt från krispiga snacks, nötter och oliver till läckra såser och dressingar.

Inbjudan till gemenskap
För större rätter är det runda serveringsfatet en oumbärlig skönhet som elegant presenterar maten och inbjuder till en känsla av gemenskap runt bordet. Med sin storlek och vackra form är fatet den naturliga mittpunkten på matbordet. Precis som skålen har fatet en reaktiv glasyr som ger det ett vackert utseende med en unik yta. 

Den lilla skålen och serveringsfatet ger en extra boost till Evig-serien, som redan innehåller ett urval av middagstallrikar, lunchtallrikar, espressokoppar, muggar och andra skålar. Hela servisen är designad för att man ska kunna mixa och matcha, vilket ger många möjligheter att skapa ett unikt och personligt bord.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023