Välgörande vaser från BITZ

En bukett röda rosor, en söt bukett med vilda blommor från vägkanten eller kanske vackra, torkade grenar. Alla buketter matchar de nya, dekorativa Kusintha-vaserna från BITZ, och tillsammans är blommor och vaser välgörande för själen.

Kusintha betyder förändring, och 2018 skapades Kusintha-serien som ett stödprojekt som just ska bidra till att skapa förändring i några av världens fattigaste länder. Målet är detsamma nu våren 2022, där BITZ lanserar en rad Kusintha-nyheter i form av både vaser och en rad vackra värmeljushållare.

Ett ljus i mörkret

Synen av en frodig bukett blommor i en vacker vas är inte bara dekorativ, utan skapar dessutom ett välgörande lugn och balans. Vacker balans och harmoni utstrålar också de stilrena glasvaserna från BITZ, som pryder varje hem.

Med Kusintha-serien tänder BITZ ett ljus i mörkret – också bokstavligt talat. Med fem vackra värmeljushållare i den karakteristiska räfflade designen kan du nu höja mysfaktorn rejält under de första fina vårkvällarna.

Genomfärgad kvalitet

Både design och kvalitet är förstklassig. Vaserna och värmeljushållarna är skapade i genomfärgat glas som matchar övriga glasprodukter i Kusintha-serien perfekt. Vaserna är 22 cm höga, medan värmeljushållarna har en höjd av 7,5 cm.

Vaserna och ljusstakarna finns i färgerna grön, amber, rosa, blå och smoke och kan kombineras med färger, former och material i hela BITZ-kollektionen. När bordet ska vara riktigt fint och atmosfären varm och inbjudande.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023