Upplev Rostis designklassiker med ny glöd

I snart 50 år har Margrethe-skålen från Rosti varit en garanterad hit. Med sin unika kombination av kvalitet och funktion har skålarna underlättat vardagen för generationer – och nu finns kan de fås med förnyad glöd.

En gummiring i botten och en praktisk pip gör att Margrethe-skålen är stabil och enkel att arbeta med. Materialets höga kvalitet gör att skålen håller formen även när man lägger varma livsmedel i den, och när den är klar kan Margrethe-skålen diskas i diskmaskinen. Det nya Margrethe-omrörningsskålsetet håller samma fantastiska kvalitet – men med förnyad glöd.

Indian Summer

När hösten ibland bjuder på en ovanligt varm period som får naturen att gå i vackra rödaktiga, gyllene och gröna färger kallar vi det Indian Summer. Det är också namnet på det nya, vackert glödande Margrethe-omrörningsskålsetet från Rosti.

Setet består av skålar i de nya färgerna Humus, Curry och Carrot samt den klassiska Olive. Färgerna speglar naturens egen skönhet, men kombineras samtidigt i en modern och djärv estetik, och fokus ligger på historien om det goda hantverket som skämmer bort oss med unika produkter.

Krispig funktionalitet

Som alltid är både kvalitet och funktion i topp. Alla skålarna i Indian Summer-setet har naturligtvis tillhörande lock som inte bara gör det enkelt att förvara mat, utan som också bevarar aromerna och håller dem fräscha – och krispiga.  

Indian Summer-setet innehåller 8 skålar i storleken 0,15 l till 3 l. Alla Margrethe-skålar håller samma höga standard oavsett storlek och färger – och setet med designklassiker levereras därför med fem års garanti.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023