Unika muggar i stengods från Villa Styles

I vardagens stress och jäkt kan det vara de små stunderna av njutning som gör skillnad - en varm kopp kaffe en kall morgon eller ett lugnande te innan läggdags. Nu presenterar Villa Styles från Villa Collection Denmark en serie handgjorda stengodsmuggar som ger mer skönhet och njutning i din dagliga rutin.

Foto: F&H Group

När du väl har lagt vantarna på de nya stengodsmuggarna från Villa Styles kommer du att inse att det är något speciellt med dem. Muggarna är handgjorda och bränns vid höga temperaturer på ca 1200 grader, vilket garanterar hög hållbarhet och kvalitet. Den reaktiva glasyren har en matt yta som ger varje mugg en distinkt struktur som är både vacker att se på och behaglig att ta på.

Från räfflad till handstämplad
Villa Styles muggar finns i tre unika utföranden - alla med sin egen charm - skapade för att fylla vardagen med färg och mönster. Föredrar du den enkla men sofistikerade looken hos en räfflad design, eller tilltalas du mer av charmen hos ett handstämplat mönster? Naturligtvis finns det också möjlighet att välja mellan en mugg med eller utan handtag - det är helt upp till den individuella smaken.

Färgglada berättelser
Färger påverkar vårt humör och välbefinnande och är ett utmärkt sätt att uttrycka personlighet och stil - och Villa Styles-muggarna gör oss inte besvikna här heller. Den lugna blå färgen är perfekt för en fridfull stund, medan den varma glöden av bärnsten inbjuder till mys och samvaro runt bordet. Den upplyftande rosa färgen sprider glädje med sin livliga charm och den fräscha gröna färgen ger härlig energi. 

Villa Styles muggar tål både diskmaskin och mikrovågsugn, vilket betyder att du enkelt kan njuta av deras skönhet och funktionalitet varje dag.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023