Ultraklar kvalitet från Lyngby Glas

Med Zero har Lyngby Glas skapat en enastående serie av vackra glas, som tillverkas i en miljövänlig, koldioxidneutral process.

Zero matchar därmed tidsandan i såväl den uttrycksfulla designen som det miljömässiga fokuset, och nu utökas serien med ett elegant vattenglas.

Skönhet, hållbarhet och gott samvete går hand i hand i de exklusiva Zero-glasen, som tillverkas helt koldioxidneutralt och av de renaste råvarorna. Lyngby Glas går med denna vackra kristallserie i bräschen för utvecklingen av nya, miljövänliga glas – utan att kompromissa med sin säkra, estetiska känsla.

Blyfritt miljökristallglas

Zero finns redan som vit- och rödvinsglas, champagneglas samt som en elegant champagneskål. Nu kan du även njuta ett glas bubblande mineralvatten eller en kall lunchöl ur den formfulländade Zero-designen – och göra det med extra gott samvete.

Det ultraklara glaset är nämligen tillverkat i blyfritt miljökristallglas. Dessutom tillverkas Zero med grön energi från solceller och jordvärme, och inga förorenande ämnen släpps ut. All överskottsvärme från produktionen återvinns också – och själva materialet är 100 % återvinningsbart.

Eleganta linjer

Det nya vattenglaset i Zero-serien rymmer 42 cl. Det ultraklara, 100 % återvinningsbara kristallglaset är extremt hållbart och diskmaskinståligt.

Förutom styrka och miljövänligt fokus kännetecknas Zero också av sina unika, eleganta linjer. Linje som tecknar glasens skönhet med en egen, elegant lätthet – och gör Zero till ännu ett exempel på nytänkande med känsla för klassisk design.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023