Tungt vägande argument från Rosti

Med den nya köksvågen Mensura levererar Rosti dubbelt upp när det gäller både form och funktion.

Rosti Mensura.

På latin betyder Mensura ”att mäta”, och Mensura-seriens nya våg mäter och väger snabbt och exakt – och upp till hela 10 kg, vilket är dubbelt så mycket som de flesta andra köksvågar klarar av.

Samtidigt är Mensura-köksvågen ett stycke formfulländad dansk design, som med sina enkla former och eleganta rundade hörn harmonierar fint med den tidlösa designen hos Rostis andra produkter. Harmonin upprepas i de sex trendiga färgerna som också är i linje med Rostis övriga sortiment.

Dubbelt upp 

Mensura väger stora mängder med samma höga precision som små. Vågen har inte bara dubbelt så hög kapacitet. Den medföljande vågskålen har också dubbla användningsområden, eftersom den kan vändas och användas som ett skyddande lock när vågen inte används.

Skålen rymmer 300 ml – och tål maskindisk. Den stora LED-displayen vita siffror är lätt att läsa av från alla vinklar och kan ställas in på olika måttenheter som g, kg, oz, lb, ml och fl oz. Dessutom är Mensura utrustad med halkfria silikonfötter i botten. 

Funktionell skönhet

Som alltid är unik och fantastisk funktionalitet i fokus. Mensura är samtidigt ett uttryck för Rostis kärlek till vacker design, och bakom utformningen av denna köksvåg ligger Halskov & Dalsgaard Design.

Mensura finns i flera stilrena färger: från coola Black over Nordic Green, Dusty Blue, Mensura Curry och Mensura Humus till den varma Mensura Red. Oavsett vilken färg du väljer omfattas köksvågen Mensura av 5 års garanti.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023