Tronskifte för Margrethe från Rosti

Margrethe-skålen från Rosti är en sann designklassiker, som med sin unika kombination av kvalitet och funktion har underlättat vardagen för generationer i nästan 70 år. Nu har Rosti genomfört ett tronskifte och välkomnar en uppdaterad version av köksklassikern.

Foto: Rosti

Helt i linje med tiden tillverkas den nya Margrethe-skålen i ett nytt, återvinningsbart plastmaterial. Materialet har samma starka egenskaper som det tidigare materialet - och mer därtill. Skålen har blivit ännu starkare och mer splitterfri, och den är nu också mikrovågs- och fryssäker.

Cirkulär produktion

Förutom den klassiska Margrethe-skålen används det nya materialet även till en baksked och en serveringssked, båda 30 cm, samt de klassiska matskedarna, som finns med en längd från 19 till 30 cm - individuellt eller i set om tre eller fyra skedar.

Även om designen är oförändrad har det nya materialet också fördelen att det kan återvinnas när produkterna - efter många decennier – har nått slutet på sin livslängd. Materialet krossas, gjuts om och återanvänds.

Briljanta färger

Den nya versionen finns i tio färger och åtta storlekar, som kan köpas individuellt eller som olika set med matchande lock. Bland de helt nya färgerna finns elektrisk blå, rödbeta och lavendel.

Den nya Margrethe-skålen har samma praktiska hällpip och halkfria bottenring som har gjort skålen populär i generation efter generation. Skålen omfattas naturligtvis också av den 5-årsgaranti som Rosti ger på alla sina produkter.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023