Tillbakalutad omtanke från Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark är känt för sin utsökta blick för den speciella, avslappnade och ärliga look som kännetecknar skandinavisk design och inredning.

Villa Collection.

Med ett nytt, trebent bord och en läcker loungestol levererar varumärket än en gång starka hantverksmässiga uttryck – som samtidigt rymmer en berättelse om miljömedvetenhet.

Enkelt, elegant och ändå avslappnat i sitt uttryck. Det är kännetecknen för Villa Collection Denmark. Med en ny stol, som i sin design ansluter sig till en lång tradition av möbelklassiker, sätter företaget samtidigt miljömedvetenhet på dagordningen. Stolen är FLEGT-certifierad och tillverkad enligt EUTR:s due diligence – det vill säga producerad med tillbörlig aktsamhet.

Casual loungestämning med omtanke

Med sin tillbakalutade look är loungestolen själva sinnebilden av nordic living med en internationell twist. Den klassiska stolen passar perfekt in i en skandinavisk design med en avslappnad atmosfär, men den kan också stå på egna ben – som ett vackert statement piece i inredningen.

Stolen är tillverkad i FLEGT-certifierat trä. FLEGT står för Forest Law Enforcement, Governance and Trade och handlar i praktiken om att stävja olaglig avverkning och röjning av världens skogar. Stolen är dessutom tillverkad i enlighet med EU:s timmerförordning. EUTR, som förbjuder handel med olagligt producerat eller avverkat timmer.

En vacker balans

Stolen är tillverkad i massiv teak med flätad sits och rygg i läder, vilket skapar en underbar harmoni i färgspelet. Det lilla, runda bordet balanserar också vackert på sina tre ben och matchar liksom loungestolen den skandinaviska looken perfekt – men kan också placeras ensam.

Ekbordet kan fås i färgerna natural oiled och whitewashed oak och är 44,5 cm högt med en diameter på 70 cm. Tillsammans med loungestolen representerar den en avslappnad och genuin look, och möblerna är tillverkade i material av hög kvalitet. Som alltid från Villa Collection Denmark.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023