Till små personliga anrättningar

TAPAS-setet med träbricka och tre små skålar har formgetts av fransmannen Pierre Foulonneau. Han föreslår själv att TAPAS kan användas till servering av alla slags sydliga tapas och antipasti, eller till oliver och korv till aperitifen.

I Skandinavien kan vi lägga till fler användningsmöjligheter, till exempel för salta snacks – av mer eller mindre hälsosam variant – eller scones med smör och marmelad, och setet är utmärkt även till servering av mexikanska tacos och andra smårätter. Det hela ser vackert och aptitligt ut i dessa keramikskålar med väl avstämda naturfärger. Smaklig måltid.

Denna smarta och stilsäkra brödlåda passar in i de flesta kök och håller ditt bröd och dina bakverk fräscha längre. Brödlådan är tillverkad i melamin och locket av gediget, miljövänligt bambuträ kan även användas som skärbräda. Med brödlådan BOX-IT får du alltså två produkter i en.

Smörådan BOX-IT pryder varje frukostbord och gör dukningen lite intressantare. An- vänd smörasken BOX-IT till ditt favoritsmör eller smörgåsmargarin - den passar till flera olika storlekar. När frukosten är över sätter du in smörlådan i kylskåpet igen, så att den är redo att pryda morgondagens frukostbord.

Med den nya utgåvan kan du nu välja mellan fem vackra färger på både BOX-IT brödlåda och smörlåda: vitt, svart, grått, blått och light grey. Om du vill ha juice till frukosten finns nu den stilsäkra karaffen COOL-IT med en smart vippkork, designad av Francis Cayouette, i samma färger.

Mer av...

05.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Låt maten stå i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

29.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

23.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

En modern klassiker

21.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Vakna upp från en god natts sömn

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023