Three is a lovely crowd

Zone Denmark lanserar nu tre fina nyheter i den charmiga kollektionen SINGLES. En trio med ljusstakar i superenkel design som matchar SINGLES-brickorna och den enkla nordiska inredningen

Matcha de fina ljusstakarna och brickorna i perfekt harmoni mellan färger och design. .

SINGLES är Zone Denmarks kollektion av läckra designföremål, som med jämna mellanrum landar droppvis i design- och interiörbutikerna. Det är skarpa nyheter som både frestar dig att skämma bort dig själv och som är självklara presentidéer. Och nu är det dags igen för nyheter från SINGLES ...

Nämligen tre vackra och enkla ljusstakar i olika höjd och bredd. Ljusstakarnas mattlackerade metall skapar en kontrast till den mjuka designen som fångar upp rinnande stearin. Ljusstakarna har ett litet hål i botten så att du enkelt kan trycka ut ljusstumparna.

Ljusstakarna finns i färgerna Mud, Khaki, Warm Grey och Black och kan kombineras med SINGLES-brickorna som nu finns i nya matchande färger. Den största brickan finns i Black och Khaki, medan den smala lanseras i färgerna Warm Grey, Mud och Khaki.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023