Tänd för en lugn stund

Hjälp myset och lugnet på vägen med milda doftljus och doftpinnar från INU. De fina små burkarna både pryder och sprider en mysig stämning – och så kan de återanvändas när rumsdoften tar slut.

INU doftljus och doftpinnar: Skäm bort dig själv och ditt hem med vackra, naturliga dofter. .

Nu har Zone Denmarks läckra spa-serie INU nya läckerheter för att skämma bort dig själv:

Se fram emot små läckra burkar med fina doftljus med en brinntid på ca 34 timmar. Ljusen är tillverkade av soja, som avger färre partiklar än stearin och eteriska oljor, som doftar diskret och behagligt. 

Om du gillar doftpinnar mer, kan de små burkarna även fås med en flaska väldoftande eterisk olja och doftpinnar i trä, som kontinuerligt avger diskreta doftnoter i rummet. Både doftljusen och doftpinnarna finns i tre läckra utföranden.

När ljusen och rumsdoften är slut kan burken återanvändas som värmeljushållare, vas för en snittblomma, för förvaring av bomullsrondeller, smink och hårsnoddar – eller för lite sunda snacks under tiden som din hårinpackning eller ansiktsmask sitter i eller på. Burkarna, som är tillverkade i fin keramik med matt utsida, kan också köpas separat utan innehåll.

Om INU

INU är vardagslyx – design för njutningslystnad, inspirerad av lugnet, balansen och sinnligheten i den danska naturen och designtraditionen. Det är läcker heminredning, mjuka textilier, inbjudande spa-produkter och härliga, delikata dofter för en välförtjänt paus från en hektisk vardag – en viskande inbjudan till att skämma bort sinnena och vara närvarande i nuet. 

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023