Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

Nyheten Harvest Moon Lamp från Zone Denmark är ett modernt mästerverk i kasten att sprida ljus. Inspirationen hämtas från den nordiska sensommarens mjuka och vackra sken. Lampan är lätt att ta med sig och laddas med mini-USB.

Foto: F&H Group

Kontrasternas tid

Sensommaren är kontrasternas tid. De varma, ljusa kvällarna ersätts av svala vindar och tidigt mörker. Skönheten i kontrasterna och det förtrollande milda sensommarljuset är den designmässiga utgångspunkten för Harvest Moon Lamp. Den har en cylinderformad bas och ett karismatiskt, stilrent uttryck. Genom den runda vita toppskärmen sprids strålarna på ett mjukt och behagligt sätt.

Vrid upp när solen går ner

Harvest Moon Lamp utmärker sig stilmässigt genom att smälta in naturligt i omgivningen på de flesta ställen. Ställ in den i ett hörn i vardagsrummet, på en hylla i köket eller ta med den ut till trädgårdsbordet när skymningen faller.  Ljusstyrkan justerar du i tre steg genom att trycka lätt på lampans ovansida. Det betyder att du kan öka ljusstyrkan i takt med att solen går ner. 

Tre vackra färger

Bakom lampan står Zone Denmarks mångåriga samarbetspartner inom design, Marko/Lefèvre.  Lampan tillverkas i tre färger: Black, Warm Grey och Terrakotta. Det är färger som passar in naturligt både inomhus i hemmet eller sommarstugan. En mini-USB medföljer för laddning av lampan.

Harvest Moon Lamp finns att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023